Created with Sketch. Created with Sketch. Keresés
Bezárás

Olvasóink kedvenc cikkei

szoptatás

Válasszuk le a gyereket a ciciről, vagy a koronavírus miatt még várjunk vele?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
18 szavazat

A járvány kirobbanása óta a szokásostól jóval több elbizonytalanodott anya keresi fel szakértőnket, Bocskainé Irci IBCLC laktációs szaktanácsadót, az Életkezdet Szakmai Egyesület alelnökét, hogy tanácsot kérjen a ciciről való leszoktatásban. Vajon alkalmas lehet-e pont most kezdeményezni az elválasztás folyamatát?

Elolvasom
sorozat
Fotó: Getty Images
2020.04.26

10 új Netflix-sorozat, amire garantáltan rákattansz!

Ha mindig azon bosszankodsz, hogy nincs semmi a tévében, ajánlunk neked 10 Netflix-sorozatot, amelyekre garantáltan rákattansz. Karantén idején kötelezők!

Tiger King, Unorthodox, The Stranger. Csak néhány új sorozat, ami tényleg jól sikerült. Úgy tűnik, hogy a Netflix készen áll felvenni a versenyt a többi stream oldallal és jobbnál jobb műsorokat készít. Most, amikor minden gondolatunk a koronavírus-járvány és a karantén körül forog, különösen fontos, hogy egy kicsit elszakadjunk a mindennapi gondoktól. Összeszedtük azokat a Netflixes sorozatokat, amik biztosan le fogják kötni a figyelmedet. Ha elkezded őket, számolnod kell a veszéllyel, hogy nem sikerül leállnod.

1. Tiger King

Az idei év legfelkapottabb Netflixes show-ja a Tiger King. Ez az új doku-sorozat az amerikai Joe Exotic életéről szól, aki éveken át szaporított tigriseket és üzemeltetett magán állatkertet. A bizarr műsorban egy alternatív valóságba csöppenünk, ahol normális, ha nagymacskákat tartasz otthon, mindenki fegyverrel mászkál és saját TV műsora van. Ezt a sorozatot tényleg csak akkor fogod elhinni, ha látod és biztos, hogy eltereli majd a figyelmedet a karanténról.

2. Unorthodox

Az Unorthodox egy négy részes minisorozat, ami az ultaortodox zsidó közösségből elmenekülő Esty történetéről szól. A sorozat talán azért is annyira megrázó, mert megtörtént eseményeken alapul, egy olyan világot mutat be, ami mellettünk van, de amiről egyébként semmit nem tudunk.

3. The Stranger

Aki szereti a jó thrillereket, annak a The Stranger kötelező. A sorozat Harlan Coben azonos című regényén alapul, ami első helyet foglalt el a sikerlistákon. A történet végig követi, ahogyan egy fiatal nő érkezése teljesen felforgatja egy kisváros békés életét. A sorozat sztorija egyedülálló és végig izgalmas tud maradni, hiszen mindenkinek vannak titkai…

4. Gentefied

A Netflix lehetőséget adott egy közösségnek, hogy elmondja a saját történetét és egy nagyon jó sorozat lett a végeredmény. A Californiában játszodó műsor hitelesen mutatja be az USA-ban élő latin-amerikai közösséget és közben olyan társadalmi jelenségekről mesél, mint a dzsentrifikáció.

5. Sex Education

A Sex Education egy újabb évaddal tért vissza idén, aminek sokan örülnek. Ha valaki egy könnyed és vicces sorozatra vágyik, a Sex Education kötelező. A sorozat gimnazistákról szól, de egyáltalán nem bugyuta. A karakterek végre nem klisések és valós problémákkal küzdenek. Ez a sorozat fel fogja dobni a napod.

Ha kíváncsi vagy az év eddigi legjobb Netflixes sorozatainak teljes listájára, kattints a cikkre!

Tetszett a cikk? Értékeld csillagokkal!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
17 szavazat
TETSZETT EZ A CIKK? OLVASNÁL MÉG ILYENEKET? AKKOR REGISZTRÁLJ, HOGY MEGKAPD LEGJOBB CIKKEINKET TARTALMAZÓ HÍRLEVELÜNKET! ÉS NE FELEJTS EL LIKE-OLNI MINKET A FACEBOOK-ON ÉS KÖVETNI MINKET AZ INSTAGRAMON SEM! JA, ÉS HA ELŐFIZETNÉL MAGAZINJAINKRA, ITT MEGTEHETED!

Regisztráció

Ha most regisztrálsz, nem csak ingyen olvashatod az összes prémium családi tartalmunkat, de megajándékozunk a Gyereklélek hiszti hangosmagazinjával is!
A regisztráció ráadásul ingyen van és maximum 20 másodperc!
Ha már tag vagy, nem kell mást tenned, mint bejelentkezni.

Adatvédelmi tájékoztató megnyitása

Már tag vagy nálunk?

Olvass tovább

Olvasóink top 3 kedvenc cikke

szoptatás

Válasszuk le a gyereket a ciciről, vagy a koronavírus miatt még várjunk vele?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
18 szavazat
Top
1
gólyák

Gólyakukkolás – mutatjuk, kiket érdemes online nézni!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3 szavazat
Top
2
gyerekrajzok

Beszédes gyerekrajzok: miről árulkodnak gyermekeink rajzai? Kielemeztünk néhányat!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
5 szavazat
Top
3

Ajánlott cikkek