Created with Sketch. Created with Sketch. Keresés
Bezárás

Olvasóink kedvenc cikkei

gólyák

Gólyakukkolás – mutatjuk, kiket érdemes online nézni!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3 szavazat

Nézz bele a gólyafészkekbe! De vigyázz, nem minden fog tetszeni, amit ott látsz! (Bónuszként jön néhány egyéb állatos webkamera is!)

Elolvasom
meglepetés
2020.02.14

5 év házasság és 3 gyerkőc után olyat tett a férjem, amire egyáltalán nem számítottam

Amikor közeledett a 30. születésnapom, a férjem megkérdezte, hogy milyen ajándéknak örülnék a jeles alkalom kapcsán. Felsoroltam pár olyan dolgot neki, amire nagy szükségem lenne és szülinapi ajándék gyanánt teljesen boldog lennék tőle, mint például fényképezőgép állvány a munkámhoz vagy a kedvenc arcszérumom, ami éppen már jócskán fogyóban volt. Arra viszont egyáltalán nem számítottam, hogy az én gyakorlatias és 10 évig a születésnapjaimat igencsak dilemmaként megélő férjem erre az alkalomra mivel készült…

Sejtettem, hogy a családom ki fog tenni magáért a nagy napon, hiszen azt tudták rólam, hogy nagyon vártam ezt a napot. Engem egyáltalán nem szomorított el, hogy el kell búcsúznom a húszas éveimtől, s bár nagyszerűek voltak, alig vártam, hogy végre elmondhassam: én is harmincas vagyok!

Idén azért is különleges volt ez a nap, mert a két kislányunk mellé már csak hetek választanak el, hogy megérkezzen a kisfiunk is.

Tudtam, hogy bulizni nem nagyon fogok, de aztán köszönhetően egy jó kis vírusnak egészen a szülinapom reggeléig még az ágyból is alig bírtam felkelni 5 percre.

Azon emberek, nők csoportjába tartozom, akik egészen kiskoruktól fogva különleges élményként élik meg a szülinapjukat. Szeretek ilyenkor ünnepelni és különlegesen tölteni a napot. Nos, erre most nem sok kilátásom volt, de a családomnak hála mégis gyönyörűen sikerült.

Úgy indult a nap, hogy amikor lebotorkáltam reggelizni, a kislányaim lufi rengetegben, kezükben 1-1 tulipán csokorral vártak a nappaliban.

Melyik anyukánál ne tört volna el a mécses azonnal?

Mióta ők az életünk részei, amúgy is minden szülinapom kicsit átalakult, mélyebb és hálával telibb lett, mert bennük látom viszont, hogy igazából mennyi mindenre lehetek büszke az életemben.

Nem sok idő elteltével én visszatértem pihenni a szobába, mikor lentről izgatott susmorgások és készülődések hangjai szűrődtek fel hozzám. Gondoltam, itt nagy a készülődés! Majd pár perc múlva meg is jelentek a háló ajtajában először a gyerekek, majd a férjem, izgatott boldogságtól sugárzó arccal!

Kaptam egy diszkrét karácsonyi csomagolásba rejtett dobozt, amin jót nevettem, mert a férjem mindig nagyon érti a módját az ajándékok bebugyolálásának. Ez amolyan régi poén szinten működik nálunk, ahogy az én esetemben az, hogy sosem bírom kivármo a nagy napokat, mindig előbb ajándékozok, mint kellene.

Amikor kibontottam a csomagot, nem más bújt elő a dobozból, mint egy telefonhoz is használható univerzális kamera állvány, aminek én simán örültem volna már így is, hiszen tényleg mindig küszködök, hogy a blogoláshoz szükséges képek elkészítéséhez milyen építményeket hozzak létre könyvekből és egyéb otthoni kiegészítőkből, amelynek segítségével aztán fotózhatok.

De az igazi meglepetés csak ezután következett!

Lapozz a folytatásért!

Oldalak: 1 2

Tetszett a cikk? Értékeld csillagokkal!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
238 szavazat
TETSZETT EZ A CIKK? OLVASNÁL MÉG ILYENEKET? AKKOR REGISZTRÁLJ, HOGY MEGKAPD LEGJOBB CIKKEINKET TARTALMAZÓ HÍRLEVELÜNKET! ÉS NE FELEJTS EL LIKE-OLNI MINKET A FACEBOOK-ON ÉS KÖVETNI MINKET AZ INSTAGRAMON SEM! JA, ÉS HA ELŐFIZETNÉL MAGAZINJAINKRA, ITT MEGTEHETED!

Regisztráció

Ha most regisztrálsz, nem csak ingyen olvashatod az összes prémium családi tartalmunkat, de megajándékozunk a Gyereklélek hiszti hangosmagazinjával is!
A regisztráció ráadásul ingyen van és maximum 20 másodperc!
Ha már tag vagy, nem kell mást tenned, mint bejelentkezni.

Adatvédelmi tájékoztató megnyitása

Már tag vagy nálunk?

Olvass tovább

Olvasóink top 3 kedvenc cikke

gólyák

Gólyakukkolás – mutatjuk, kiket érdemes online nézni!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3 szavazat
Top
1
DIY

Mosható szájmaszk házilag – így készítsd el, akár varrógép nélkül is!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
251 szavazat
Top
2
mosipelus

A pelenkÁZÁS ne az ázásról szóljon! – 5 szempont, hogy egyszerűen választhass mosipelust!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
14 szavazat
Top
3

Ajánlott cikkek