Created with Sketch. Created with Sketch. Keresés
Bezárás

Olvasóink kedvenc cikkei

Koronavírus

Ezek a legfertőzőbb helyek, melyeket a karantén után is érdemes egyelőre kerülni!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
25 szavazat

Ahogy sorra nyitnak az üzletek, kávézók, edzőtermek és szépségszalonok, egyre több ember érzi úgy, hogy elmúlt a veszély. A szakemberek azonban óvatosságra intenek és a New York Times-ban nemrégiben publikált kutatás tanulsága szerint vannak kifejezetten veszélyes helyek, ahol könnyen megfertőződhetünk! Vajon melyik a legkockázatosabb: a Starbucks, a McDonald’s, a kisbolt, az edzőterem vagy a körömszalon?

Elolvasom
pótapa
Szerző: Bus István
2020.05.26

Apád helyett apád: Az internet új sztárja a “pót-Apu”, aki videóiban olyan dolgokban segít, amire csak egy apa tud(na) megtanítani..

A YouTube nemcsak arra való, hogy macskás videókat, kilencvenes évek-beli popszámokat és bakiparádékat nézzél. Hanem másra is. De mire?

A „Dad, how do I?” YoutTube csatorna egészen elképesztő karriert futott be a közelmúltban. Egy Rob Kenney nevű fickó üzemelteti, és nagyjából olyan dolgokat mutat be, mint hogy hogyan kell megkötni egy nyakkendőt, hogyan vasalj ki egy inget, vagy ellenőrizd a kocsit olajszintjét. Csupa hétköznapi dolog – amit leginkább apánktól kellene megtanulnunk. 

A fiú apja Rob nyolcéves korában hunyt el. Rob úgy fordult rá a tinédzser éveire, hogy anyja az üveg után nyúlt bánatában, mert a pótapa viszont csődöt mondott.

A 14 éves fiút egy idősebb testvére és felesége vette magához, egy úgynevezett „tiny house”-ba – amit nagyjából törpeháznak fordíthatnánk: menő dolog, de nem egy gyerekes család számára. Rob tehát megfogadta, hogy az lesz a célja, hogy jó felnőtteket neveljen. Nem akart sok pénzt, nem akart úgynevezett „sikeres életet” – csak jó arcokat felnevelni. Végül is, ez sikerült. Rob 29 éve él boldog házasságban, gyerekei pedig kirepültek.

Így aztán

a férfi belefogott egy gyakorlati tanácsadó YouTube-videósorozatba, ahol csupa olyan dologgal foglalkozik, amit a saját apánk tanítana meg nekünk.

Egy őt bemutató cikk indította el a lavinát: Rob heteken belül szupersztárrá vált, és imádják a népek. Csak néhány szám: május 7-én még csak 2500 ember követte a csatornát, mostanra azonban több mint 800 ezer feliratkozóval rendelkezik. Ráadásul hálás feliratkozóval: a legtöbben könnyekben kitörve hálálkodnak Rob valóban hasznos és megható videóiért.

Íme, Rob nyakkendőkötős videója:

Tetszett a cikk? Értékeld csillagokkal!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
14 szavazat
TETSZETT EZ A CIKK? OLVASNÁL MÉG ILYENEKET? AKKOR REGISZTRÁLJ, HOGY MEGKAPD LEGJOBB CIKKEINKET TARTALMAZÓ HÍRLEVELÜNKET! ÉS NE FELEJTS EL LIKE-OLNI MINKET A FACEBOOK-ON ÉS KÖVETNI MINKET AZ INSTAGRAMON SEM! JA, ÉS HA ELŐFIZETNÉL MAGAZINJAINKRA, ITT MEGTEHETED!

Regisztráció

Ha most regisztrálsz, nem csak ingyen olvashatod az összes prémium családi tartalmunkat, de megajándékozunk a Gyereklélek hiszti hangosmagazinjával is!
A regisztráció ráadásul ingyen van és maximum 20 másodperc!
Ha már tag vagy, nem kell mást tenned, mint bejelentkezni.

Adatvédelmi tájékoztató megnyitása

Már tag vagy nálunk?

Olvasóink top 3 kedvenc cikke

Koronavírus

Ezek a legfertőzőbb helyek, melyeket a karantén után is érdemes egyelőre kerülni!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
25 szavazat
Top
1
családi otthon

Jó döntés lehet három gyerekkel Budapesten maradni! Itt él Farkasházi Réka és családja!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
18 szavazat
Top
2
nagyszülő
Szerző: K. V.

Mesélj nagyapa, mesélj még!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4 szavazat
Top
3

Ajánlott cikkek