Created with Sketch. Created with Sketch. Keresés
Bezárás

Olvasóink kedvenc cikkei

Az én sztorim

Vad-Horváth Katalin: „Engem nem kényszerítettek semmire”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3 szavazat

Mit teszel, ha a gyereked először találkozik a pornográfiával? És mit tesz egy volt pornósztár? Interjú az Éva egy régebbi számából.

Elolvasom
pótapa
Szerző: Bus István
2020.05.26

Apád helyett apád: Az internet új sztárja a “pót-Apu”, aki videóiban olyan dolgokban segít, amire csak egy apa tud(na) megtanítani..

A YouTube nemcsak arra való, hogy macskás videókat, kilencvenes évek-beli popszámokat és bakiparádékat nézzél. Hanem másra is. De mire?

A „Dad, how do I?” YoutTube csatorna egészen elképesztő karriert futott be a közelmúltban. Egy Rob Kenney nevű fickó üzemelteti, és nagyjából olyan dolgokat mutat be, mint hogy hogyan kell megkötni egy nyakkendőt, hogyan vasalj ki egy inget, vagy ellenőrizd a kocsit olajszintjét. Csupa hétköznapi dolog – amit leginkább apánktól kellene megtanulnunk. 

A fiú apja Rob nyolcéves korában hunyt el. Rob úgy fordult rá a tinédzser éveire, hogy anyja az üveg után nyúlt bánatában, mert a pótapa viszont csődöt mondott.

A 14 éves fiút egy idősebb testvére és felesége vette magához, egy úgynevezett „tiny house”-ba – amit nagyjából törpeháznak fordíthatnánk: menő dolog, de nem egy gyerekes család számára. Rob tehát megfogadta, hogy az lesz a célja, hogy jó felnőtteket neveljen. Nem akart sok pénzt, nem akart úgynevezett „sikeres életet” – csak jó arcokat felnevelni. Végül is, ez sikerült. Rob 29 éve él boldog házasságban, gyerekei pedig kirepültek.

Így aztán

a férfi belefogott egy gyakorlati tanácsadó YouTube-videósorozatba, ahol csupa olyan dologgal foglalkozik, amit a saját apánk tanítana meg nekünk.

Egy őt bemutató cikk indította el a lavinát: Rob heteken belül szupersztárrá vált, és imádják a népek. Csak néhány szám: május 7-én még csak 2500 ember követte a csatornát, mostanra azonban több mint 800 ezer feliratkozóval rendelkezik. Ráadásul hálás feliratkozóval: a legtöbben könnyekben kitörve hálálkodnak Rob valóban hasznos és megható videóiért.

Íme, Rob nyakkendőkötős videója:

Tetszett a cikk? Értékeld csillagokkal!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
14 szavazat
TETSZETT EZ A CIKK? OLVASNÁL MÉG ILYENEKET? AKKOR REGISZTRÁLJ, HOGY MEGKAPD LEGJOBB CIKKEINKET TARTALMAZÓ HÍRLEVELÜNKET! ÉS NE FELEJTS EL LIKE-OLNI MINKET A FACEBOOK-ON ÉS KÖVETNI MINKET AZ INSTAGRAMON SEM! JA, ÉS HA ELŐFIZETNÉL MAGAZINJAINKRA, ITT MEGTEHETED!

Regisztráció

Ha most regisztrálsz, nem csak ingyen olvashatod az összes prémium családi tartalmunkat, de megajándékozunk a Gyereklélek hiszti hangosmagazinjával is!
A regisztráció ráadásul ingyen van és maximum 20 másodperc!
Ha már tag vagy, nem kell mást tenned, mint bejelentkezni.

Adatvédelmi tájékoztató megnyitása

Már tag vagy nálunk?

Szólj hozzá!

avatar
  Feliratkozás  
Visszajelzés

Olvasóink top 3 kedvenc cikke

Az én sztorim

Vad-Horváth Katalin: „Engem nem kényszerítettek semmire”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3 szavazat
Top
1
egyedülálló anya

Karantén tippek egyedülálló szülőknek (is) a koronavírus idejére

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
2 szavazat
Top
2
tanulás

De nehéz a (virtuális) iskolatáska (is) – avagy hogyan vegyetek új lendületet a karanténtanuláshoz

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4 szavazat
Top
3

Ajánlott cikkek