Created with Sketch. Created with Sketch. Keresés
Bezárás

Olvasóink kedvenc cikkei

zenetanulás

Zene az agynak, avagy miért tanuljon a gyerek zenét, miért játsszon hangszeren?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
59 szavazat

Amikor az ember gyereke zenét tanul, időről időre egy számmal nagyobb hegedűt kell beszerezni (például), hetente többször le kell őt szállítani az órára. Vizsgákra kell készülni, szép szóval, rimánkodva és őrmesteri szigorral gyakoroltatni. Eltűrni, hogy századjára is a szamárindulót játssza a zongorán Chopin helyett. De megéri. Nagyon megéri.

Elolvasom
stílusos apa
Szerző: Bus István
2020.04.03

“Én a kutyát egyik éjszaka, fél tizenegykor szmokingban vittem le sétálni” – A divatguru tanácsai férfiaknak (nem csak) karantén idejére

Bihari Ádámot többek között a Playboy stílustanácsadójaként ismerhették az olvasók, de remek vidocsatornája is van a Youtube-on, jelenleg pedig éppen nápolyi szabóságát készül beindítani. Most férfiaknak ad tanácsot, mihez kezdjenek magukkal a karantén idején.

„Én a kutyát egyik éjszaka, fél tizenegykor szmokingban vittem le sétálni” – mondja Ádám. „Nem azért, mert egy megveszekedett, sznob barom vagyok, hanem akkor éppenséggel nekem így esett jól.  Számomra a stílus az oxigén, a belőlem feltörő láva. Szükségem van rá, hogy komfortosan érezzem magam.” És hogy nekünk mit tanácsol? Íme néhány tipp, hogy ne gatyásodjunk le teljesen. 

1. Megadni a módját

Ha eddig Angus steaket ettünk, de most csak pulykamellhez férünk hozzá, attól még tertísünk meg rendesen, és adjuk meg a módját! Itt az alkalom, hogy jobban odafigyeljünk az apróságokra – a civilizáltság magas foka kint tartja a fejünket a káosz felett!

2. Melegítő vagy nem?

Olvastam a famiily-hu-n megjelent ódát a melegítőhöz. Én sem száműzném a ruhatárból – egy filmhez elnyúlni a kanapén tökéletesen megfelel. Tíz alkalomból, mondjuk kétszer hordható. De ha kiülök a napra olvasni, én már felveszek egy szövetnadrágot, és egy feltűrt hosszú ujjú inget. Nem hagyom el magam.

3. Cipőápolás

Itt az idő benézni a cipősszekrénybe, és megtisztítani a cipőket. Ezt gyakorta elmulasztjuk, pedig nagyon fontos dolog. A cipőápolás nemcsak esztétikai tevékenység, de segít is megőrizni a lábbeli tartós minőségét.

4. Ingvasalás, ingmosás 

Ha eddig esetleg nem tudtuk volna, most érdemes megtanulni a nőktől, hogyan kell inget mosni és vasalni. Nem egy nagy ördöngösség, de kell hozzá némi fegyelem és precizitás. Legyünk előzékenyek – vegyük le a vállukról ezt a házimunkát!

5. Alsógatya-zoknimustra

Most jött el az ideje kiborogatni a zoknis- és alsóneműs fiókokat. A széthordott, málló zokniktól szívfájdalom nélkül szabaduljunk meg. Ugyanez vonatkozik azon alsónadrágokra, ahol már csak a Szentlékek tartja össze a gumírozást, és lassan kezd nem textilre, hanem inkább szúnyoghálóra hasonlítani. Ki vele!

Bihari Ádám a Youtube-on:

https://www.youtube.com/watch?v=JvXeCSXiUVQ

Tetszett a cikk? Értékeld csillagokkal!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
16 szavazat
TETSZETT EZ A CIKK? OLVASNÁL MÉG ILYENEKET? AKKOR REGISZTRÁLJ, HOGY MEGKAPD LEGJOBB CIKKEINKET TARTALMAZÓ HÍRLEVELÜNKET! ÉS NE FELEJTS EL LIKE-OLNI MINKET A FACEBOOK-ON ÉS KÖVETNI MINKET AZ INSTAGRAMON SEM! JA, ÉS HA ELŐFIZETNÉL MAGAZINJAINKRA, ITT MEGTEHETED!

Regisztráció

Ha most regisztrálsz, nem csak ingyen olvashatod az összes prémium családi tartalmunkat, de megajándékozunk a Gyereklélek hiszti hangosmagazinjával is!
A regisztráció ráadásul ingyen van és maximum 20 másodperc!
Ha már tag vagy, nem kell mást tenned, mint bejelentkezni.

Adatvédelmi tájékoztató megnyitása

Már tag vagy nálunk?

Szólj hozzá!

avatar
  Feliratkozás  
Visszajelzés
Olvass tovább

Olvasóink top 3 kedvenc cikke

zenetanulás

Zene az agynak, avagy miért tanuljon a gyerek zenét, miért játsszon hangszeren?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
59 szavazat
Top
1
mosipelus

Mosipelusozás 0 forintból, akár luxus kivitelben – Lehetséges!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
6 szavazat
Top
2
Gyereknevelés

Szegény csak segíteni akart, én meg majdnem leüvöltöttem az ovisomat…

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3 szavazat
Top
3

Ajánlott cikkek