Bezárás

Olvasóink kedvenc cikkei

Koronavírus

Új koronavírus tünetek! Már nem csak az eddig ismert szimptómák utalhatnak fertőzésre!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
34 szavazat

Az eddig ismerteken kívül íme néhány az új koronavírus tünetek közül.

Elolvasom
énidő
Fotó: Getty Images
2020.02.17

„Akkor én most leléptem bulizni” – Amikor a vénuszi nő lenyomja az anyai énedet

Te is voltál már úgy, hogy eleged volt a háztartásból, a folyamatos kimerültséged miatt zsörtölődő párodból, abból, hogy a gyerekek egész télen egyik betegségből a másikba estek? Van egy tippünk: vegyél ki szabit a családodtól és csinálj valami olyasmit, amire már igazán régóta vágysz.

Figyelj magadra!

Természetes, hogy bizonyos életszakaszokban egyes szerepeink dominánsabban vannak jelen, ám nem szabad hagyni, hogy bármelyik is teljesen eltűnjön. Gyermekkorunkban és tiniként a „barátnő”, párkeresés időszakában a „vénuszi nő”, karrierépítő periódusokban a „dolgozó nő”, és amikor kisgyerekünk van, akkor az anyai minőségben betöltött szerepünk lesz meghatározóbb. Mit tehetsz, hogy ne tűnjön el életedből egyik sem?

Először is, légy hű önmagadhoz, szánj időt magadra, a párkapcsolatodra és a barátaidra is. Ne rendeld alá magad mindennek és mindenkinek, adj magadnak lehetőséget a feltöltődésre, hiszen csak az tud adni, akinek van miből.

Sportolj!

A mozgás nem csak a stressz levezetésére alkalmas, hanem arra is, hogy visszanyerhesd szülés előtti formád. Mindamellett emberekkel találkozhatsz, akik végre nem elsősorban anyaként, hanem nőként tekintenek rád.

„Hiányzott a társaság, de a barátnőimmel legfeljebb telefonon tudtunk beszélgetni, mert mire ők ráértek volna munka után, addigra nálunk elkezdődött az esti fürdetés. Fél éves volt Dorka, amikor a legjobb barátnőm elhívott jógázni. Eleinte heti egyszer, aztán kétszer mentem, most háromszor járok.

A férjem nem bánja, mert minden alkalommal egy energikus nő érkezik haza, aki még az alakját is visszanyerte!”

– meséli Judit.

Ha szereted az intenzív edzéseket, próbáld ki a kangoo-t, ám ha az ugrálás nem a te műfajod, járj pilatesre, jógára vagy beautyrobicra. Ez utóbbit kifejezetten nőknek fejlesztették ki, melegített teremben a tánc és a pilates elemeit használva mozgatják át a résztvevők minden izomcsoportját.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak: 1 2

Tetszett a cikk? Értékeld csillagokkal!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
2 szavazat
TETSZETT EZ A CIKK? OLVASNÁL MÉG ILYENEKET? AKKOR REGISZTRÁLJ, HOGY MEGKAPD LEGJOBB CIKKEINKET TARTALMAZÓ HÍRLEVELÜNKET! ÉS NE FELEJTS EL LIKE-OLNI MINKET A FACEBOOK-ON ÉS KÖVETNI MINKET AZ INSTAGRAMON SEM! JA, ÉS HA ELŐFIZETNÉL MAGAZINJAINKRA, ITT MEGTEHETED!

Regisztráció

Ha most regisztrálsz, nem csak ingyen olvashatod az összes prémium családi tartalmunkat, de megajándékozunk a Gyereklélek hiszti hangosmagazinjával is!
A regisztráció ráadásul ingyen van és maximum 20 másodperc!
Ha már tag vagy, nem kell mást tenned, mint bejelentkezni.

Adatvédelmi tájékoztató megnyitása

Már tag vagy nálunk?

Szólj hozzá!

avatar
  Feliratkozás  
Visszajelzés
Olvass tovább

Olvasóink top 3 kedvenc cikke

Koronavírus

Új koronavírus tünetek! Már nem csak az eddig ismert szimptómák utalhatnak fertőzésre!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
34 szavazat
Top
1
Koronavírus

10 dolog, amit tiniként csináltam volna, ha akkor jön egy világ járvány

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3 szavazat
Top
2
Koronavírus

Röhögünk rajtad, koronavírus! – 2. rész

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
37 szavazat
Top
3

Ajánlott cikkek