Created with Sketch. Created with Sketch. Keresés
Bezárás

Olvasóink kedvenc cikkei

megjelent

Magzatszépségverseny, instás tinik, trauma és édes mostohák – Megjelent a Gyereklélek magazin legújabb száma!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
2 szavazat

Most is lesz mit olvasnod! Íme kiemelt cikkeink:

Elolvasom
babaváró buli
Szerző: Bus István
2020.06.08

Fiú lesz vagy lány? Egyik sem, hanem egy katasztrófa – Béna babaváró bulik videója

Amerikában külön bulikat szerveznek arra, hogy kiderüljön: kisfiút vagy kislányt vár a kismama. De ezek nem mennek mindig simán. Íme egy videóválogatás, ami épp annyira szörnyű, mint amennyire vicces. (Nagyon!)

Emlékszem, teljesen extázisba estem, amikor kiderült, hogy kislányom lesz. Utólag sokat gondolkoztam azon, vajon miért. És hát arra kellett rájönnöm, hogy amikor az ember az első gyerekét várja, fogalma nincs az egészről. Nem tudja, milyen lesz. El sem tudja képzelni.

A második-harmadik gyereknél a szülő már dörzsöltebb, és keni-vágja, hogy akkor a hatodik hétben ez van, a kilencedikben meg amaz. De az elsőnél ez már legalább valami támpont; jobban el lehet képzelni, hogy akkor most mi is a pálya, ha tudjuk, hogy kisfiunk lesz avagy kislányunk. Én egyébként végig azt gondoltam, fiam fog születni – nem tudom, miért, – de aztán, amikor kiderült, hogy mégsem, a kapcsoló egyből átváltott az agyamban. Lány vagy fiú – azt hiszem, tökmindegy.

Arra is emlékszem, hogy leendő gyerekem nemét simán belemondtam mindenki arcába, akit ez érdekelt. Nem volt cécó, hűhó és parti sem. Nem így az USA-ban, ahol kék vagy pink színnel jelzik a leendő baba nemét.

Ez a szín lehet kipukkanó lufiba rejtett csillivilli konfetti, lehet egy quad kipufogójából kiáramló füst – mindegy, csak legyen színe. Divat fikázni az USA-ból átkeveredő ünnepeket – lásd: Valentin-nap –, de én meg azt mondom, legyen minél több különleges nap, legyen minél több buli. És olyan pillanat az életünkben, amire emlékszünk – és szívesen emlékszünk!

Mármost, az alábbi videó történéseire az összes szereplő emlékezni fog. Mondhatnánk: megemlegeti majd. Íme, lehet röhögni! (És persze a szív elszorul, amikor a gyerekek nem nagyon örülnek leendő tesójuk nemének.)

Tetszett a cikk? Értékeld csillagokkal!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
2 szavazat
TETSZETT EZ A CIKK? OLVASNÁL MÉG ILYENEKET? AKKOR REGISZTRÁLJ, HOGY MEGKAPD LEGJOBB CIKKEINKET TARTALMAZÓ HÍRLEVELÜNKET! ÉS NE FELEJTS EL LIKE-OLNI MINKET A FACEBOOK-ON ÉS KÖVETNI MINKET AZ INSTAGRAMON SEM! JA, ÉS HA ELŐFIZETNÉL MAGAZINJAINKRA, ITT MEGTEHETED!

Regisztráció

Ha most regisztrálsz, nem csak ingyen olvashatod az összes prémium családi tartalmunkat, de megajándékozunk a Gyereklélek hiszti hangosmagazinjával is!
A regisztráció ráadásul ingyen van és maximum 20 másodperc!
Ha már tag vagy, nem kell mást tenned, mint bejelentkezni.

Adatvédelmi tájékoztató megnyitása

Már tag vagy nálunk?

Szólj hozzá!

avatar
  Feliratkozás  
Visszajelzés

Olvasóink top 3 kedvenc cikke

megjelent

Magzatszépségverseny, instás tinik, trauma és édes mostohák – Megjelent a Gyereklélek magazin legújabb száma!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
2 szavazat
Top
1
levél

Levél életem egyik legnagyobb szerelmének: a ma 3 éves kislányomnak

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
28 szavazat
Top
2
legkisebb testvér

8 dolog, ami igaz a legkisebb testvérekre

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
6 szavazat
Top
3

Ajánlott cikkek