Created with Sketch. Created with Sketch. Keresés
Bezárás

Olvasóink kedvenc cikkei

gólyák

Gólyakukkolás – mutatjuk, kiket érdemes online nézni!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3 szavazat

Nézz bele a gólyafészkekbe! De vigyázz, nem minden fog tetszeni, amit ott látsz! (Bónuszként jön néhány egyéb állatos webkamera is!)

Elolvasom
tudatos család
2020.06.29

Ha tudatos anya vagy, te is így vásárolsz

2020-ban már a legtöbb szülő igyekszik a tudatosság elveit szem előtt tartva menedzselni a saját és családja életét, legyen szó gyereknevelésről, étkezésről vagy akár vásárlásról. Te is figyelembe veszed ezeket a szempontokat?

Vászontáska a vállon

Az impulzusvásárlások helyett törekszel előre megtervezni, hogy mikor mész boltba. Ezzel egyrészt spórolhatsz a „csak beugrom” típusú fölösleges költéseken, másrészt fel tudsz készülni otthonról vitt zacskóval vagy szatyorral, így nem kell megvenned a kasszánál a tizenötödik műanyag zacskót.

Külcsín

Korábban lehet, hogy hagytad magad elbűvölni a színes-szagos csomagolások által, de mostanra a vizuális élményt felülírják a fenntarthatósági szempontok. Igyekszel mellőzni az egyszer használatos műanyagokat és inkább olyan termékek felé nyúlsz, ami újrahasznosított csomagolásban van. Arra is figyelsz, hogy a fölösleges csomagolásokat mellőzd, hiszen mindenkinek jobb így.

Belbecs

Nem elégszel meg azzal, hogy lekapod az első terméket a polcról, hajlandó vagy időt szánni arra, hogy elolvasd a felsorolt összetevőket még akkor is, ha ez rontja a részidődet vásárlás alatt. Fontos számodra, hogy amennyire lehet, elkerüld a fehérlisztet, cukrot, adalékanyagokat és kemikáliákat. Ez nem azt jelenti, hogy mindenből kizárólag a bio jöhet szóba, de igyekszel a legjobb minőségű és ár-érték arányú terméket választani.          

Akcióra készen

Ki ne szeretne spórolni kisebb-nagyobb összeget a vásárlások során? Érdemes nyitva tartanod a szemed, hogy a kedvenc üzleteid milyen akciókat és kedvezményeket tartogatnak és lehetőleg ehhez igazítanod a vásárlást.

Visszajáró vendég

Megvannak azok a boltok, ahova rendszeresen látogatsz, mert megtaláltad azokat a termékeket és árakat, amik beépíthetők a családi büdzsébe. A szeretett márkáidnál hűségkártyát is váltasz, hogy még jobb konstrukciókban részesülhess és még kifizetődőbb legyen a gyakori látogatásod.

A dm active beauty kártyával a szokásos pontgyűjtésen túl, az online kuponközpontban havonta megújuló kuponokat is találsz. Tudj meg többet az online kuponok használatáról!

Tetszett a cikk? Értékeld csillagokkal!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
TETSZETT EZ A CIKK? OLVASNÁL MÉG ILYENEKET? AKKOR REGISZTRÁLJ, HOGY MEGKAPD LEGJOBB CIKKEINKET TARTALMAZÓ HÍRLEVELÜNKET! ÉS NE FELEJTS EL LIKE-OLNI MINKET A FACEBOOK-ON ÉS KÖVETNI MINKET AZ INSTAGRAMON SEM! JA, ÉS HA ELŐFIZETNÉL MAGAZINJAINKRA, ITT MEGTEHETED!

Regisztráció

Ha most regisztrálsz, nem csak ingyen olvashatod az összes prémium családi tartalmunkat, de megajándékozunk a Gyereklélek hiszti hangosmagazinjával is!
A regisztráció ráadásul ingyen van és maximum 20 másodperc!
Ha már tag vagy, nem kell mást tenned, mint bejelentkezni.

Adatvédelmi tájékoztató megnyitása

Már tag vagy nálunk?

Olvasóink top 3 kedvenc cikke

gólyák

Gólyakukkolás – mutatjuk, kiket érdemes online nézni!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3 szavazat
Top
1
terápia

Gyermekpszichodráma – Mi ez pontosan, és hogyan, miben segít?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
1 szavazat
Top
2
magyar anyák külföldön

Koronavírus és Dengue-láz a Karib-tengeren – Interjú egy kint élő magyar édesanyával

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
22 szavazat
Top
3

Ajánlott cikkek