Created with Sketch. Created with Sketch. Keresés
Bezárás

Olvasóink kedvenc cikkei

vegyélhazait

#vegyélhazait , mert a jövőnk a tét: Íme 5 hazai környezettudatos, fenntarthatósággal foglalkozó márka!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3 szavazat

Ha apává válsz, a jelen mellett felértékelődik a jövő. Ott van melletted egy kisember, akinek szeretnél szép felnőttkort biztosítani. Viszont mindez eléggé kétesélyes – és most nemcsak a vírusokra gondolok, hanem a környezeti katasztrófára is. Szerencsére tehetsz ellene. Úgy is például, ha a #vegyélhazait csoportunkból válogatsz magatoknak.

Elolvasom
mesélj anyukám

Hogyan kössük le kütyük nélkül gyermekeinket? Anyukák mesélik el, ők hogy csinálják!

A legújabb Mesélj, Anyukám! adásban két édesanyával beszélgetünk arról, hogy milyen káros hatásai vannak gyermekeinkre annak, ha sokat kütyüznek, ha képernyőt néznek és hogyan lehet lekötni helyette valami mással gyermekeinket.

Ha a gyerekek tévénézési szokásairól, vagy a tablet és okostelefon nyomkodásról szóló cikkekre keresünk rá, igazából csak és kizárólag olyanokat találunk, amelyek óva intik a szülőket attól, hogy ezekhez az eszközökhöz nyúljanak, bármilyen körülményről is legyen szó. A szülőktől viszont sokszor azt halljuk, hogy nem tudják máshogy megoldani, illetve, hogy ezek a technikai kütyük vagy a mesék nézése annyira az életünk részeivé váltak, hogy kár korlátozni, ilyen a világ. De vajon mi az igazság? És ilyenkor, amikor fél lábbal még a karanténban vagyunk, amikor mi home office-ban, a gyerekek meg otthon vannak velünk, mégis hogyan oldjuk meg a mindennapokat például a tv bekapcsolása nélkül? Beszélgetőpartnereink Horváth Bernadette fotós, a Pár Perc Mese podcast létrehozója, egy 3 éves kislány, Alba Mira édesanyja és Török Csenge pszichológus, a Miniszkóp.hu oldal szerkesztője, a 22 hónapos Samu anyukája, és kismama is, aki júliusra várja második gyermekét.

View this post on Instagram

Ha a gyerekek tévénézési szokásairól, vagy a tablet és okostelefon nyomkodásról szóló cikkekre keresünk rá, igazából csak és kizárólag olyanokat találunk, amelyek óva intik a szülőket attól, hogy ezekhez az eszközökhöz nyúljanak, bármilyen körülményről is legyen szó. A szülőktől viszont sokszor azt halljuk, hogy nem tudják máshogy megoldani, illetve, hogy ezek a technikai kütyük vagy a mesék nézése annyira az életünk részeivé váltak, hogy kár korlátozni, ilyen a világ. De vajon mi az igazság? És ilyenkor, amikor fél lábbal még a karanténban vagyunk, amikor mi home office-ban, a gyerekek meg otthon vannak velünk, mégis hogyan oldjuk meg a mindennapokat például a tv bekapcsolása nélkül? Beszélgetőpartnereink Horváth @bernadetteishere Bernadette fotós, a @parpercmese podcast létrehozója, egy 3 éves kislány, Alba Mira édesanyja és Török Csenge pszichológus, a @miniszkop oldal szerkesztője, a 22 hónapos Samu anyukája, és kismama is, aki júliusra várja második gyermekét. Az új részt már meghallgathatjátok: SimpleCast-on, Google Podcasts-on és/vagy a Spotify-on keresztül is, de a @famiilyhu oldalon is fent van! Link a bioban! #meséljanyukàm #gyereknevelés #kütyümentesség #képernyőhatásai #képernyőfüggőség @kata_ruttner @igenanya @meseljanyukam @famiilyhu

A post shared by Mesélj, Anyukám! (@meseljanyukam) on

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy a SimpleCast-on, Google Podcasts-on és/vagy a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ha hozzászólnátok a témához, kérdeznétek, vagy csak írnátok nekünk, megtehetitek a meseljanyukam@famiily.hu e-mail címen, a cikk alatt kommentben, de megtalálhatóak vagyunk Instagramon a @meseljanyukam profilon, valamint érdemes csatlakozni a zárt Facebook csoportunkhoz is, amit Mesélj, Anyukám! néven találhattok meg, ott ugyanis velünk, a műsorvezetőkkel, a vendégeinkkel, de akár egymással, a többi hallgatóval is beszélgethettek az adott adás témáiról, kérdezhettek, ajánlhattok témákat, elmondhatjátok véleményeiteket.

ne felejtsétek elmesélni anyuka ismerőseiteknek, hogy minden hétfőn új adással folytatódik a Mesélj, Anyukám!

Tetszett a cikk? Értékeld csillagokkal!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
1 szavazat
TETSZETT EZ A CIKK? OLVASNÁL MÉG ILYENEKET? AKKOR REGISZTRÁLJ, HOGY MEGKAPD LEGJOBB CIKKEINKET TARTALMAZÓ HÍRLEVELÜNKET! ÉS NE FELEJTS EL LIKE-OLNI MINKET A FACEBOOK-ON ÉS KÖVETNI MINKET AZ INSTAGRAMON SEM! JA, ÉS HA ELŐFIZETNÉL MAGAZINJAINKRA, ITT MEGTEHETED!

Regisztráció

Ha most regisztrálsz, nem csak ingyen olvashatod az összes prémium családi tartalmunkat, de megajándékozunk a Gyereklélek hiszti hangosmagazinjával is!
A regisztráció ráadásul ingyen van és maximum 20 másodperc!
Ha már tag vagy, nem kell mást tenned, mint bejelentkezni.

Adatvédelmi tájékoztató megnyitása

Már tag vagy nálunk?

Szólj hozzá!

avatar
  Feliratkozás  
Visszajelzés
Olvass tovább

Olvasóink top 3 kedvenc cikke

vegyélhazait

#vegyélhazait , mert a jövőnk a tét: Íme 5 hazai környezettudatos, fenntarthatósággal foglalkozó márka!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3 szavazat
Top
1
terhesség

Mit tettem? Biztosan baja lesz a babámnak!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3 szavazat
Top
2
Mesélj Anyukám!

“Teljesen rendben van, hogy szorongunk ebben a járványügyi helyzetben” – Pszichológus-anyák beszéltek a koronavírus-járvány lelki hatásairól az egész családra nézve

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
5 szavazat
Top
3

Ajánlott cikkek