Created with Sketch. Created with Sketch. Keresés
Bezárás

Olvasóink kedvenc cikkei

anyaság

4 gyerek mellett erre is van ideje: Anyaságról és gyereknevelésről fest őszinte, de vicces képeket Szántó Cecília!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
26 szavazat

Jó ideje követem már Szántó Cecília munkásságát, alkotásait, festményeit, talán ezeken keresztül picit a mindennapjaikat is. Ha jól emlékszem, még „csak” háromszoros fiús anyuka volt, amikor bekövettem az Instagramon. Most már négy gyermekes édesanya, 4 fiú anyukája, de szerencsére a festést most sem hagyta abba. „Ami abban a pillanatban bosszantó és fájdalmas, másnap mókás és megfestésért kiáltó téma” – mesélte Cecília, aki nem az altatás közben bealvós anyukák közé tartozik. Minden éjjel ecsetet ragad és minden egyes nap fest, alkot, örökíti a mindennapjait. Többet közt az én nagy örömömre is és remélem még jó sokáig teszi is! Öröm volt még jobban megismerni!

Elolvasom
nyereményjáték

NYEREMÉNYJÁTÉK! Kövess minket Instagramon (is) és nyerd meg a 2 szuper ajándékcsomag egyikét!

Nyereményjáték! 📣 Megígértük, és hát ígéret szép szó, be is tartjuk! Egy szuper kis nyereményjátékkal és két klassz ajándékcsomaggal szeretnénk megköszönni, hogy követitek az @igenanya és a @famiilyhu oldalakat. Játssz te is és nyerd meg a két csomag egyikét!

Mit kell ehhez tenned?

1. Kövesd be a @famiilyhu és az @igenanya Instagram oldalakat! 🙃
2. Lájkold a két alábbi nyereményjáték posztot mindkét oldalon és valamelyik poszt alatt kommentben hívd meg egy ismerősödet a játékba és azt a posztot oszdd is meg az InstaStorydban is. 🙋‍♀️ Azért csak tudd: ha mindkét poszt alatt kommentelsz, egy másik ismerősödet is betagelve, és mindkét posztot megosztod, akkor dupla eséllyel játszol. (Ja, és több embert is megjelölhetsz, de külön kommentben tedd meg, hogy még nagyobb eséllyel indulhass!) 😉 A játékban való részvétel akkor érvényes, ha minden lépést teljesítettél. ✨

https://www.instagram.com/p/CAsC8vdBQ_X/

Mit nyerhetsz?

Egy nyereménycsomag tartalma:

  • 1 db IgenAnya táska
  • 1 db IgenAnya bögre
  • 1 db Logico 20.000 Ft értékű utalvány
  • 1 éves Famiily Magazin előfizetési csomag (Apa, Gyereklélek és Éva magazin)

A nyereményjáték május 27. szerdától június 2. kedd éjfélig tart.
2 nyertes lesz, a nyertesek sorsolás útján kerülnek kiválasztásra, a sorsolás június 3-án szerdán lesz. A nyertesek nevét InstaStoryban és a posztok alatt kommentben is ki fogjuk hirdetni. A nyeremény nem átruházható, készpénzre nem váltható. A nyereményjátékon magyarországi címmel rendelkező személyek vehetnek részt. A nyertes nyilvánosságot kaphat a nyereményjátékkal kapcsolatban, amely nevének közzétételét foglalka magában. Jelen nyereményjátékot az Instagram semmilyen formában nem támogatja, illetve nem kezeli, azzal összefüggésbe nem hozható. A játékban való résztvevők ezzel elfogadják az Instagram használati szabályzatát és a játékszabályzatot, ami részletesen megtalálható itt!

Tetszett a cikk? Értékeld csillagokkal!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3 szavazat
TETSZETT EZ A CIKK? OLVASNÁL MÉG ILYENEKET? AKKOR REGISZTRÁLJ, HOGY MEGKAPD LEGJOBB CIKKEINKET TARTALMAZÓ HÍRLEVELÜNKET! ÉS NE FELEJTS EL LIKE-OLNI MINKET A FACEBOOK-ON ÉS KÖVETNI MINKET AZ INSTAGRAMON SEM! JA, ÉS HA ELŐFIZETNÉL MAGAZINJAINKRA, ITT MEGTEHETED!

Regisztráció

Ha most regisztrálsz, nem csak ingyen olvashatod az összes prémium családi tartalmunkat, de megajándékozunk a Gyereklélek hiszti hangosmagazinjával is!
A regisztráció ráadásul ingyen van és maximum 20 másodperc!
Ha már tag vagy, nem kell mást tenned, mint bejelentkezni.

Adatvédelmi tájékoztató megnyitása

Már tag vagy nálunk?

Szólj hozzá!

avatar
  Feliratkozás  
Visszajelzés

Olvasóink top 3 kedvenc cikke

anyaság

4 gyerek mellett erre is van ideje: Anyaságról és gyereknevelésről fest őszinte, de vicces képeket Szántó Cecília!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
26 szavazat
Top
1
meglepetés

5 év házasság és 3 gyerkőc után olyat tett a férjem, amire egyáltalán nem számítottam

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
238 szavazat
Top
2
anya közösség

Mi az a PCO? És mi a különbség a PCO és a PCOS között?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Top
3

Ajánlott cikkek