Created with Sketch. Created with Sketch. Keresés
Bezárás

Olvasóink kedvenc cikkei

interjú

Minden kismamának üzenem: „Minden úgy lesz jó, ahogy végül lesz!”- Interjú a mindenórás Kelemen Zsófival

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
7 szavazat

Kelemen Zsófi személyi edző, szülés utáni regeneráció specialista, egy három és fél éves kisfiú és nemsokára egy gyönyörű pici kislány anyukája is, akivel mindenórás. Könnyen lehet, hogy mire ez a cikk megjelenik, Zsófi és férje, Magosi Zsombor, volt válogatott sportoló, már kezükben tarthatják második gyermeküket: Zsolnát.

Elolvasom
világjárvány
Fotó: Getty Images
2020.05.09

Jön a következő világjárvány? Így készülj fel rá!

Bár egyelőre nincs arról tudomásunk, hogy a koronavíruson kívül más világjárvány is fenyegetne bennünket a közeljövőben, a virológusok, kutató biológusok szerint egyre többször kell rá számítanunk és érdemes a jelenlegi helyzetből okulva, tapasztalatainkat összegyűjtve felkészülni az esetleges vészterhes időkre. Íme 9 dolog, amin mindenképpen változtass, ha eddig még nem tetted meg!

Ha valami megváltozott a koronavírus-járvány hatására, akkor ez biztosan: ezentúl mindig bennem lesz egyfajta készültség. Készültség a váratlanra, a vészhelyzetre, a vis maiorra. Nem, szerintem ez nem pesszimizmus, inkább éberség, tudatosság, előrelátás. Persze az is lehet, hogy a legközelebbi váratlan esemény teljesen más típusú krach lesz, amire máshogyan kellett volna készülni. Nem tudom, csak azt, hogy életem következő területeire a jövőben másképp fogok odafigyelni. Már el is kezdtem.

Tulajdonképpen két kulcsgondolat köré csoportosíthatóak a törekvéseim: függetlenség és karbantartás. Azaz:

Érd el, hogy minél kevesebb dolognak/személynek/körülménynek legyél kiszolgáltatva, és ne hagyd tönkremenni a dolgaidat (telefonodat, fogaidat, párkapcsolatodat).

Nehogy olyankor üssön be a ménkű, amikor valamelyik területen épp lenulláztad magad, és nincs lehetőséged helyrehozni, hanem inkább folyamatosan tartsd őket jó állapotban.

Ha szeretnéd tudni, mi az a 9 dolog, amit feltétlenül meg kell tenned, hogy ne érintsen rosszul egy esetleges jövőbeli vészhelyzet, kattints a cikkre a folytatásért!

Tetszett a cikk? Értékeld csillagokkal!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
29 szavazat
TETSZETT EZ A CIKK? OLVASNÁL MÉG ILYENEKET? AKKOR REGISZTRÁLJ, HOGY MEGKAPD LEGJOBB CIKKEINKET TARTALMAZÓ HÍRLEVELÜNKET! ÉS NE FELEJTS EL LIKE-OLNI MINKET A FACEBOOK-ON ÉS KÖVETNI MINKET AZ INSTAGRAMON SEM! JA, ÉS HA ELŐFIZETNÉL MAGAZINJAINKRA, ITT MEGTEHETED!

Regisztráció

Ha most regisztrálsz, nem csak ingyen olvashatod az összes prémium családi tartalmunkat, de megajándékozunk a Gyereklélek hiszti hangosmagazinjával is!
A regisztráció ráadásul ingyen van és maximum 20 másodperc!
Ha már tag vagy, nem kell mást tenned, mint bejelentkezni.

Adatvédelmi tájékoztató megnyitása

Már tag vagy nálunk?

Olvass tovább

Olvasóink top 3 kedvenc cikke

interjú

Minden kismamának üzenem: „Minden úgy lesz jó, ahogy végül lesz!”- Interjú a mindenórás Kelemen Zsófival

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
7 szavazat
Top
1
anya

Megtalálni magamban az anya mellett a nőt is

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
8 szavazat
Top
2
szülés utáni depresszió

4 gyerek után 4 depressziót éltem át

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3 szavazat
Top
3

Ajánlott cikkek