Created with Sketch. Created with Sketch. Keresés
Bezárás

Olvasóink kedvenc cikkei

anya

Hivatalosan is nehezebb otthon lenni a gyerekkel, mint bejárni dolgozni

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
1 szavazat

Ha valaki eddig alábecsülte volna a főállású szülő státuszát, mostantól tutira nem fogja. Egy tavalyi kutatás eredménye szerint ugyanis könnyebb bejárni dolgozni, mint otthon maradni a gyerekkel.

Elolvasom
joy napok
Fotó: Unsplash/ Анна Хазова
2020.06.21

JOY Napok kuponok, amitől örömében minden anya kiugrik majd a bőréből

Akinek van gyereke, tudja, hogy imádott csemetéink viszik a pénzt. De ha tudatos, előrelátó anya vagy, akkor érdemes kihasználni az olyan kuponos kedvezményeket, mint amilyenekkel a JOY Napok Summer Special idején június 22-től is élhetsz.

Íme néhány JOY Napok Summer Special kupon, aminek szerintem nem csak én, hanem sok más anyatársam is nagyon fog örülni!

Játékos kuponok

Mindig van valami, amit kinéznek a gyerekeim, mindig van egy közelgő alkalom, de még ha ez 2 hónap múlva is lesz, ha mondjuk most 20% kedvezménnyel tudom beszerezni, akkor miért ne!? Hiszen miért ne vehetném meg akár most, júniusban a kisfiam szeptemberi névnapi ajándékát? A szekrényben van hely a tárolására, és a 20% kedvezménnyel megspórolt összegnek van helye máshol. Nézzetek szét a JOY Napok Summer Special kuponok között, ugyanis a Játéksziget.hu -nál 20% kedvezmény lesz, a Játéktenger.hu-nál 15%, a JátékBolt.hu-nál, a JátékNet.hu-nál és a Gyerekjátékok.hu-nál pedig a szállítási költség lesz ingyenes!

Gyerekcipős kupon

Játékok és pelenka után szerintem cipőre költünk a legtöbbet, pláne, mióta a kislányom is rájött, hogy a cipője orra tökéletesen alkalmas fékezésre. Úgyhogy a D.D. Step 20%-os kupon pont kapóra fog jönni.

Gyerekruha és kiegészítős kuponok

 Kinőtte a gyerek a ruháit a karantén alatt? Vagy szükség lenne néhány nyáriasabb darabra? Vagy az időjárásból kiindula épp hűvösebbre? Akkor biztosan örülni fogsz a 20%-os Kangaboo kuponnak, vagy a szintén 20%-os BabaSafari kuponnak, a 20%-os Brendon kuponról nem is beszélve!

Mi Micsoda? kupon

Nem elírást látsz, ugyanis valóban lesz a JOY Napok Summer Special alatt egy 30%-os Babilon kupon is, amellyel kedvezményesen szerezheted be a Babilon kiadó Mi Micsoda? sorozatának darabjait, a fejlesztő füzeteiket, a szuper könyveiket vagy a zseniális Logico táblákat és a hozzá való kártyákat is. Csak győzz választani!

DM kupon

 Ha valami mindig jól jön, az a dm-ben a 25x-ös pontok kedvezmény, amelyre a JOY Napok Summer Special kuponnal június 22-28. között lehetőséged lesz. Használd ki!

50%-os Hervis kupon biciklikre!

Szerintem ez a kupon megért egy külön bekezdést, biztos azért is, mert mi is nagy családi bringavásárlás előtt állunk, ami tudjuk, hogy nem kis kiadás, és hát 50% az 50%!

Egyébként pedig a Hervis-nek van egy MINDENRE 25%-os kedvezményt biztosító JOY Napok Summer Special kuponja is!

Zöld Mami kupon

Nem csak a tudatos, de a “zöld” mamikra is gondoltunk – a Zöld Mami kuponnal ugyanis a zoldmami.hu oldalon 20% kedvezménnyel vásárolhatsz!

Ha kíváncsi vagyok, milyen kuponok vannak még, nézz szét a www.joynapok.hu oldalon!

Jó shoppingolást!

Tetszett a cikk? Értékeld csillagokkal!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
TETSZETT EZ A CIKK? OLVASNÁL MÉG ILYENEKET? AKKOR REGISZTRÁLJ, HOGY MEGKAPD LEGJOBB CIKKEINKET TARTALMAZÓ HÍRLEVELÜNKET! ÉS NE FELEJTS EL LIKE-OLNI MINKET A FACEBOOK-ON ÉS KÖVETNI MINKET AZ INSTAGRAMON SEM! JA, ÉS HA ELŐFIZETNÉL MAGAZINJAINKRA, ITT MEGTEHETED!

Regisztráció

Ha most regisztrálsz, nem csak ingyen olvashatod az összes prémium családi tartalmunkat, de megajándékozunk a Gyereklélek hiszti hangosmagazinjával is!
A regisztráció ráadásul ingyen van és maximum 20 másodperc!
Ha már tag vagy, nem kell mást tenned, mint bejelentkezni.

Adatvédelmi tájékoztató megnyitása

Már tag vagy nálunk?

Olvasóink top 3 kedvenc cikke

anya

Hivatalosan is nehezebb otthon lenni a gyerekkel, mint bejárni dolgozni

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
1 szavazat
Top
1
Koronavírus

Koronavírus második hullám: A járványszakértő szerint súlyosabb második hullám jöhet!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
46 szavazat
Top
2
apák napja

3 apák napi ajándék tipp, amiktől még apa is besír!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
1 szavazat
Top
3

Ajánlott cikkek