Created with Sketch. Created with Sketch. Keresés
Bezárás

Olvasóink kedvenc cikkei

apa és apu

Hogyan lettünk Apa és Apu? Egy magyar szivárványcsalád örökbefogadásának és családdá válásuknak története

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
194 szavazat

Interjú az ország kedvenc szivárványcsaládjával, akik választ adnak arra a kérdésre, miért nincs az ég világon semmi gond azzal, ha egy kisfiúnak Apa és Apu a szülei.

Elolvasom
joy napok
Fotó: Unsplash/ Анна Хазова

JOY Napok kuponok, amitől örömében minden anya kiugrik majd a bőréből

Akinek van gyereke, tudja, hogy imádott csemetéink viszik a pénzt. De ha tudatos, előrelátó anya vagy, akkor érdemes kihasználni az olyan kuponos kedvezményeket, mint amilyenekkel a JOY Napok Summer Special idején június 22-től is élhetsz.

Íme néhány JOY Napok Summer Special kupon, aminek szerintem nem csak én, hanem sok más anyatársam is nagyon fog örülni!

Játékos kuponok

Mindig van valami, amit kinéznek a gyerekeim, mindig van egy közelgő alkalom, de még ha ez 2 hónap múlva is lesz, ha mondjuk most 20% kedvezménnyel tudom beszerezni, akkor miért ne!? Hiszen miért ne vehetném meg akár most, júniusban a kisfiam szeptemberi névnapi ajándékát? A szekrényben van hely a tárolására, és a 20% kedvezménnyel megspórolt összegnek van helye máshol. Nézzetek szét a JOY Napok Summer Special kuponok között, ugyanis a Játéksziget.hu -nál 20% kedvezmény lesz, a Játéktenger.hu-nál 15%, a JátékBolt.hu-nál, a JátékNet.hu-nál és a Gyerekjátékok.hu-nál pedig a szállítási költség lesz ingyenes!

Gyerekcipős kupon

Játékok és pelenka után szerintem cipőre költünk a legtöbbet, pláne, mióta a kislányom is rájött, hogy a cipője orra tökéletesen alkalmas fékezésre. Úgyhogy a D.D. Step 20%-os kupon pont kapóra fog jönni.

Gyerekruha és kiegészítős kuponok

 Kinőtte a gyerek a ruháit a karantén alatt? Vagy szükség lenne néhány nyáriasabb darabra? Vagy az időjárásból kiindula épp hűvösebbre? Akkor biztosan örülni fogsz a 20%-os Kangaboo kuponnak, vagy a szintén 20%-os BabaSafari kuponnak, a 20%-os Brendon kuponról nem is beszélve!

Mi Micsoda? kupon

Nem elírást látsz, ugyanis valóban lesz a JOY Napok Summer Special alatt egy 30%-os Babilon kupon is, amellyel kedvezményesen szerezheted be a Babilon kiadó Mi Micsoda? sorozatának darabjait, a fejlesztő füzeteiket, a szuper könyveiket vagy a zseniális Logico táblákat és a hozzá való kártyákat is. Csak győzz választani!

DM kupon

 Ha valami mindig jól jön, az a dm-ben a 25x-ös pontok kedvezmény, amelyre a JOY Napok Summer Special kuponnal június 22-28. között lehetőséged lesz. Használd ki!

50%-os Hervis kupon biciklikre!

Szerintem ez a kupon megért egy külön bekezdést, biztos azért is, mert mi is nagy családi bringavásárlás előtt állunk, ami tudjuk, hogy nem kis kiadás, és hát 50% az 50%!

Egyébként pedig a Hervis-nek van egy MINDENRE 25%-os kedvezményt biztosító JOY Napok Summer Special kuponja is!

Zöld Mami kupon

Nem csak a tudatos, de a “zöld” mamikra is gondoltunk – a Zöld Mami kuponnal ugyanis a zoldmami.hu oldalon 20% kedvezménnyel vásárolhatsz!

Ha kíváncsi vagyok, milyen kuponok vannak még, nézz szét a www.joynapok.hu oldalon!

Jó shoppingolást!

Tetszett a cikk? Értékeld csillagokkal!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
TETSZETT EZ A CIKK? OLVASNÁL MÉG ILYENEKET? AKKOR REGISZTRÁLJ, HOGY MEGKAPD LEGJOBB CIKKEINKET TARTALMAZÓ HÍRLEVELÜNKET! ÉS NE FELEJTS EL LIKE-OLNI MINKET A FACEBOOK-ON ÉS KÖVETNI MINKET AZ INSTAGRAMON SEM! JA, ÉS HA ELŐFIZETNÉL MAGAZINJAINKRA, ITT MEGTEHETED!

Regisztráció

Ha most regisztrálsz, nem csak ingyen olvashatod az összes prémium családi tartalmunkat, de megajándékozunk a Gyereklélek hiszti hangosmagazinjával is!
A regisztráció ráadásul ingyen van és maximum 20 másodperc!
Ha már tag vagy, nem kell mást tenned, mint bejelentkezni.

Adatvédelmi tájékoztató megnyitása

Már tag vagy nálunk?

Szólj hozzá!

avatar
  Feliratkozás  
Visszajelzés

Olvasóink top 3 kedvenc cikke

apa és apu

Hogyan lettünk Apa és Apu? Egy magyar szivárványcsalád örökbefogadásának és családdá válásuknak története

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
194 szavazat
Top
1
hintázás

Ezért nagyon-nagyon fontos, hogy hintázzanak a gyerekek!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
12 szavazat
Top
2
meglepetés

5 év házasság és 3 gyerkőc után olyat tett a férjem, amire egyáltalán nem számítottam

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
238 szavazat
Top
3

Ajánlott cikkek