Created with Sketch. Created with Sketch. Keresés
Bezárás

Olvasóink kedvenc cikkei

babatervezés

Veszélyben a nemzőképesség! 5 szokás, amiről szoktasd le a párod, ha babát szeretnétek!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3 szavazat

Nagyjából 100 nap szükséges ahhoz, hogy kifejlődjenek és megérjenek a spermiumok. Ennyi ideig tart, míg a leendő gyermeked apja javítani tud nemzőképességén, feltéve, ha felhagy pár rossz szokással.

Elolvasom
Mesélj Anyukám!
2020.04.30

“Felkészülünk további 4,5 hónapra itthon a gyerekekkel… Bár lehet, hogy ez a szeptemberi időpont is elég optimista itt nálunk.”

A legújabb Mesélj, Anyukám! podcast beszélgetésben a Finnországban élő 4 gyermekes édesanya, Pataricza Dóra és az Amerikában, Bostonban élő két gyermekes Gellért Éva mesélt a mindennapjaikról a koronavírus-járvány idején.

Magyar anyák külföldön‘ néven egy külön interjú-sorozat olvasható itt, a Famiily.hu-n, amelyek többségét a Mesélj, Anyukám! podcastunk egyik műsorvezetője, Ruttner Kata készített. A sorozatban arról mesélnek az interjúalanyok, hogy milyen anyának lenni egy másik országban, másik kultúrában, milyen a terhesgondozás, a szülés és milyen az életük a családoknak, az anyukáknak és gyermekeiknek a szülés utáni időszakban. Ezen interjúk sikerén felbuzdulva nemrég arra gondoltunk, hogy kéne egy adás, amelyben ilyen, külföldön élő magyar anyukákat kérdeznénk meg, de most nem ezekről a dolgokról, hanem arról, hogy telnek a mindennapjaik most, a koronavírus-járvány ideje alatt. Amerikából, Bostonból a kétgyermekes Gellért Évi, Finnországból pedig a 4 gyermekes Pataricza Dóri mesélt nekünk.

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy a SimpleCast-on és/vagy a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ha hozzászólnátok a témához, kérdeznétek, vagy csak írnátok nekünk, megtehetitek a meseljanyukam@famiily.hu e-mail címen, a cikk alatt kommentben, de megtalálhatóak vagyunk Instagramon a @meseljanyukam profilon, valamint érdemes csatlakozni a zárt Facebook csoportunkhoz is, amit Mesélj, Anyukám! néven találhattok meg, ott ugyanis velünk, a műsorvezetőkkel, a vendégeinkkel, de akár egymással, a többi hallgatóval is beszélgethettek az adott adás témáiról, kérdezhettek, ajánlhattok témákat, elmondhatjátok véleményeiteket.

Várunk titeket mindenhol, addig pedig

ne felejtsétek elmesélni anyuka ismerőseiteknek, hogy a karantén alatt is minden hétfőn új adással folytatódik a Mesélj, Anyukám!

Tetszett a cikk? Értékeld csillagokkal!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
2 szavazat
TETSZETT EZ A CIKK? OLVASNÁL MÉG ILYENEKET? AKKOR REGISZTRÁLJ, HOGY MEGKAPD LEGJOBB CIKKEINKET TARTALMAZÓ HÍRLEVELÜNKET! ÉS NE FELEJTS EL LIKE-OLNI MINKET A FACEBOOK-ON ÉS KÖVETNI MINKET AZ INSTAGRAMON SEM! JA, ÉS HA ELŐFIZETNÉL MAGAZINJAINKRA, ITT MEGTEHETED!

Regisztráció

Ha most regisztrálsz, nem csak ingyen olvashatod az összes prémium családi tartalmunkat, de megajándékozunk a Gyereklélek hiszti hangosmagazinjával is!
A regisztráció ráadásul ingyen van és maximum 20 másodperc!
Ha már tag vagy, nem kell mást tenned, mint bejelentkezni.

Adatvédelmi tájékoztató megnyitása

Már tag vagy nálunk?

Olvass tovább

Olvasóink top 3 kedvenc cikke

babatervezés

Veszélyben a nemzőképesség! 5 szokás, amiről szoktasd le a párod, ha babát szeretnétek!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3 szavazat
Top
1
anya

Megtalálni magamban az anya mellett a nőt is

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
8 szavazat
Top
2
szülés utáni depresszió

4 gyerek után 4 depressziót éltem át

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3 szavazat
Top
3

Ajánlott cikkek