Created with Sketch. Created with Sketch. Keresés
Bezárás

Olvasóink kedvenc cikkei

Az én sztorim

Vad-Horváth Katalin: „Engem nem kényszerítettek semmire”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3 szavazat

Mit teszel, ha a gyereked először találkozik a pornográfiával? És mit tesz egy volt pornósztár? Interjú az Éva egy régebbi számából.

Elolvasom
szerkesztőségi ajánló
Fotó: Getty Images

Milyen sorozatot nézzünk a járvány idején és utána?

A mai naptól egy ajánló-sorozatot indít szerkesztőségünk, melyben minden nap más dolgokat fogunk ajánlani a járvány idejére. Ma például szerzőink, szerkesztőink sorozatokat fognak ajánlani.

Endrész Timi, a Famiily.hu szerzője thrillert és krimit ajánl. “Ezeknek az anyaságom után lettem rajongója”:

  • Black Spot – Szólít az erdő
  • A biztonságérzet halott – Az idegen (The Stranger)
  • Dark

“Ha most kezdenél bele egy sorozatba, szerintem ez legyen mondjuk a The Crown; apának-anyának van benne izgalom, ráadásul 30 rész elérhető, úgyhogy pár hétre elég lehet.” ajánlja Dadventure blogunk szerzője, Bartolák Csaba.

Ruttner Kata, a magyar anyák külföldön interjú-sorozatunk szerzője, valamint a Mesélj, Anyukám! podcast műsorvezetője “Az ifjú Sheldon”-t felelte azonnal a ‘milyen sorozatot nézzek?’ kérdésre.

“Ha belekezdenél egy sorozatba, szerintem ez legyen az: Westworld. Most indul a harmadik évada az HBO-n, az első kettőt is meg lehet nézni a Go-n. Elég hátborzongató, androidos western, de én imádtam.” – mondta Bus István, az Apa magazin főszerkesztője.

Modern family! 20 perces kis részek, annyit talán alszanak egyszerre a gyerekek! 😀

– ajánlja szerzőnk, Gőbel-Szabó Szandra.

Ottlik Judit, a Famiily.hu szerzője ezt ajánlja: Az ifjú pápa, Az új pápa.

Szerzőnk, a háromgyermekes Sánta Dávid ezeket a sorozatokat javasolja megnézni: Tutti Gimi, Az úr sötét anyagai, A szökés.

Sánta Dávid

“Csajos mind a kettő: Az én brilliáns barátnőm: rejtelmes, feszült, brutális, érzelmes, tökéletesen profilozott női sorsok. Egyszerűen beszippant. Jobb idők: iszonyú humoros, közben megható a háromgyerekes, de örökifjú, keresetlen stílusú anya és az ő csonka családjának története.” – ajánlja Tomsits Tímea, a Gyereklélek és az Éva magazin főszerkesztője.

Jean Orsi, a Famiily.hu szerzője és szerkesztője egy HBO-s sorozatot ajánl, a Big little lies-t, magyar nevén a Hatalmas kis hazugságokat.

Kapinya Viki szerzőnk a The Crown (Netflix), The Kominsky Method (Netflix), Doctor Who (BBC), Lost in Space (Netflix) sorozatokat ajánlja. “És most a Grace and Frankie (Netflix)-t néztem ki magamnak, szerintem a napokban el is kezdem.”

“Mi a Stranger Things-et kezdtük el nézni a férjemmel és nagyon tetszik – bár még az elején vagyunk. De csatlakozom Bus Istvánhoz, a WestWorld ZSENIÁLIS, én szerettem a Viktória királynő életéről szóló (nem az ugyanilyen című szappanoperát!) Viktória című sorozatot is, de A korona is 10-es. Viszont ha valami könnyed, üdítő sorozatra vágytok, akkor a Gilmore Girls, Jóbarátok, Agymenők és a Modern család négyes nálam bármikor jöhetnek és mindenkinek szívesen ajánlom is őket!” – zárta főszerkesztőnk, Zubor Rozália.

És te mit válaszolnál a ‘Milyen sorozatot nézzek?’ kérdésre? 🙂

Tetszett a cikk? Értékeld csillagokkal!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
6 szavazat
TETSZETT EZ A CIKK? OLVASNÁL MÉG ILYENEKET? AKKOR REGISZTRÁLJ, HOGY MEGKAPD LEGJOBB CIKKEINKET TARTALMAZÓ HÍRLEVELÜNKET! ÉS NE FELEJTS EL LIKE-OLNI MINKET A FACEBOOK-ON ÉS KÖVETNI MINKET AZ INSTAGRAMON SEM! JA, ÉS HA ELŐFIZETNÉL MAGAZINJAINKRA, ITT MEGTEHETED!

Regisztráció

Ha most regisztrálsz, nem csak ingyen olvashatod az összes prémium családi tartalmunkat, de megajándékozunk a Gyereklélek hiszti hangosmagazinjával is!
A regisztráció ráadásul ingyen van és maximum 20 másodperc!
Ha már tag vagy, nem kell mást tenned, mint bejelentkezni.

Adatvédelmi tájékoztató megnyitása

Már tag vagy nálunk?

Szólj hozzá!

avatar
  Feliratkozás  
Visszajelzés
Olvass tovább

Olvasóink top 3 kedvenc cikke

Az én sztorim

Vad-Horváth Katalin: „Engem nem kényszerítettek semmire”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3 szavazat
Top
1
egyedülálló anya

Karantén tippek egyedülálló szülőknek (is) a koronavírus idejére

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
2 szavazat
Top
2
tanulás

De nehéz a (virtuális) iskolatáska (is) – avagy hogyan vegyetek új lendületet a karanténtanuláshoz

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4 szavazat
Top
3

Ajánlott cikkek