Created with Sketch. Created with Sketch. Keresés
Bezárás

Olvasóink kedvenc cikkei

háziállat

Új hobbi a négy fal között: tartsatok királysiklót!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3 szavazat

Mikor, ha nem most jött el az ideje, hogy kígyót melengessetek a kebleteken... izé, kígyót tartsatok otthon? A hobbiterrarisztika rejtelmeibe Demeter Attila vezet be bennünket.

Elolvasom
álmok jelentése
Fotó: Getty Images
2020.06.12

Mit jelent, ha álmunkban nem a párunkkal szeretkezünk?

Előfordult már veled is, hogy azt álmodtad, valakivel szeretkezel? Még csak nem is a pároddal? Nem kell, hogy emiatt rosszul érezd magad; az általunk megkérdezett asztrológus szerint nem biztos, hogy ez konkrét jelentést hordoz a szexualitásoddal kapcsolatban. Az ilyen álmok sokkal inkább a tudatalattiban dúló folyamatokra utalhatnak – mondja a szakértő.

Szexuális tartalmú álmok sokunknál megjelennek, és néha valóban nagyon zavarba ejtőek tudnak lenni. Aggodalomra azonban semmi ok: egyáltalán nem biztos, hogy az álmodban történtek konkrét jelentést hordoznak a szexualitásoddal kapcsolatban. Az erotikusnak tűnő álmok ugyanis legtöbbször nem is a szexhez kapcsolódnak. Kifejezhetik a másokhoz való viszonyunkat, és azt is, hogy mit gondolunk arról, ahogy mások viszonyulnak hozzánk. 

Amikor azt álmodjuk, hogy akár a párunkkal, akár idegennel szeretkezünk, az egyfelől kielégítetlen szexuális vágyakra utalhat – mondja megkeresésünkre Marosi Mónika asztrológus.

Ha olyan személlyel szeretkezel, akit nem is kedvelsz, azt jelenti, hogy ellentétes érzelmek dúlnak a lelked mélyén az adott személlyel kapcsolatban.

Abban az esetben, amikor olyasvalakivel bonyolódsz szexuális viszonyba, akivel nem lenne szabad; egyenes jellemre vagy kimondottan bátorságra utal – mondja a szakértő. De egy ilyen helyzet jó feladatmegoldó képességre, kiváló elemző képességre is utalhat. Mindenképpen a személyes tulajdonságokra, és a tudatalattiban dúló folyamatokra utal egy ilyen jellegű álom – véli az asztrológus.

Tetszett a cikk? Értékeld csillagokkal!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4 szavazat
TETSZETT EZ A CIKK? OLVASNÁL MÉG ILYENEKET? AKKOR REGISZTRÁLJ, HOGY MEGKAPD LEGJOBB CIKKEINKET TARTALMAZÓ HÍRLEVELÜNKET! ÉS NE FELEJTS EL LIKE-OLNI MINKET A FACEBOOK-ON ÉS KÖVETNI MINKET AZ INSTAGRAMON SEM! JA, ÉS HA ELŐFIZETNÉL MAGAZINJAINKRA, ITT MEGTEHETED!

Regisztráció

Ha most regisztrálsz, nem csak ingyen olvashatod az összes prémium családi tartalmunkat, de megajándékozunk a Gyereklélek hiszti hangosmagazinjával is!
A regisztráció ráadásul ingyen van és maximum 20 másodperc!
Ha már tag vagy, nem kell mást tenned, mint bejelentkezni.

Adatvédelmi tájékoztató megnyitása

Már tag vagy nálunk?

Szólj hozzá!

avatar
  Feliratkozás  
Visszajelzés

Olvasóink top 3 kedvenc cikke

háziállat

Új hobbi a négy fal között: tartsatok királysiklót!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3 szavazat
Top
1
apa és apu

Hogyan lettünk Apa és Apu? Egy magyar szivárványcsalád örökbefogadásának és családdá válásuknak története

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
194 szavazat
Top
2
gyereknevelés régen

Elképesztő, mit műveltek a gyerekekkel évszázadokon át

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
31 szavazat
Top
3

Ajánlott cikkek

Figyelem Figyelem18

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!