Created with Sketch. Created with Sketch. Keresés
Bezárás

Olvasóink kedvenc cikkei

Koronavírus

A 10 legfontosabb tény, ami segít a koronavírus megelőzésében!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
54 szavazat

A koronavírus terjedéséről, megelőzésének lehetőségeiről egyre többet tudunk, de még mindig rengeteg az álhír és téves információ. Arra vállalkoztunk, hogy kizárólag hiteles forrásból, szakemberek ajánlása alapján összeállítsuk az óvintézkedések tízes listáját, amely valóban a megelőzést szolgálja.

Elolvasom

Most megéri visszavinni az Auchanba a Laica vízszűrőbetéteket

Odafigyelsz a környezetedre, tehát nem dobod el, hanem visszaviszed a vízszűrő kancsó betéteit? Jótett helyébe jót várj!

Az elmúlt hónapok eseményei sok mindenre megtanítottak minket. A rengeteg nehézség között sok pozitív ajándékot is adott, gondoljunk csak a közös tapsolásra az egészségügyben dolgozókért, vagy ahogyan az olaszok énekeltek a teraszokon, vagy amilyen türelemmel dolgoztak az élelmiszerláncok vagy patikák dolgozói a mindennapokban.

Megtapasztalhattuk azt is, hogy milyen lehetett nagyanyáinknak küzdeni az élelmiszerért, sorban állni és reménykedni, hogy jut a családnak is. Nemcsak a lisztet, olajat és cukrot cipeltük haza, hanem az ásványvizet is.

De minek cipeljük a sok ásványvizet, ha van olcsóbb, kényelmesebb megoldás is?! Az Auchan és a Laica összefogtak, és még határozottabban kiállnak a műanyag hulladék csökkentése mellett.

Minden visszagyűjtött Laica vízszűrőbetét „kedvezmény pénzt” hoz a házhoz. Az Auchan vevőszolgálatára visszaviheted a használt szűrőbetéteket, és környezettudatosságodért kedvezménykupont adnak cserébe.

LAICA vízszűrőbetét visszagyűjtési program részletek ITT.

MIÉRT SZERETIK A VÁSÁRLÓK A LAICA VÍZSZŰRŐ KANCSÓKAT?

  • Tudják, hogy szervezetünk több mint 70 %-a víz. A tiszta ivóvíz kiemelten fontos egészségük megőrzése érdekében. Az ízletes, klórmentes vizet szívesebben isszák, ezért többet is fogyasztanak belőle, így többet tesznek egészségükért.
  • A LAICA vízszűrő kancsó mindennapos használatával megszabadulhatnak a kényelmetlen és nehéz palackos vizek cipelésétől, a tárolásukkal járó nehézségektől, valamint a szelektív gyűjtésükkel járó plusz tehertől.
  • A tömegtermeléssel együtt járó rengeteg csomagolási hulladék óriási mértékben szennyezi környezetünket. A PET palackok vásárlásának csökkenésével a vásárlók védik környezetüket, és ez jó érzéssel tölti el őket.
  • A LAICA vízszűrő kancsók vásárlásával pénzt takaríthatnak meg, összehasonlítva a palackos víz vásárlásához képest.
  • A cserélendő bi-flux univerzális szűrőbetét – csomagtól függőn – akár 1200 – 1500 Ft-ért is beszerezhető, ami 150 liter (kb. 1 hónapra elegendő) tisztább, egészségesebb vizet biztosít. Ezzel szemben 150 liter palackos víz költsége kb. 9 000 – 10 000 Ft közé esik, így éves szinten kb. 100 000 – 120 000 Ft-ot takaríthatnak meg a vásárlók a palackos víz vásárlásával szemben.
  • A szűrt víz használata – főzéskor vagy forró ital (kávé, tea) készítésekor – jobb és kellemesebb aromájú ételt-italt eredményez.
  • A vásárlók konyhai kisgépeiket is megóvhatják a vízkövesedési problémáktól szűrt víz használata esetén.
https://www.laica.hu/

A gyűjtésben kizárólag LAICA márkájú szűrőbetétek vesznek részt.

Tetszett a cikk? Értékeld csillagokkal!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
TETSZETT EZ A CIKK? OLVASNÁL MÉG ILYENEKET? AKKOR REGISZTRÁLJ, HOGY MEGKAPD LEGJOBB CIKKEINKET TARTALMAZÓ HÍRLEVELÜNKET! ÉS NE FELEJTS EL LIKE-OLNI MINKET A FACEBOOK-ON ÉS KÖVETNI MINKET AZ INSTAGRAMON SEM! JA, ÉS HA ELŐFIZETNÉL MAGAZINJAINKRA, ITT MEGTEHETED!

Regisztráció

Ha most regisztrálsz, nem csak ingyen olvashatod az összes prémium családi tartalmunkat, de megajándékozunk a Gyereklélek hiszti hangosmagazinjával is!
A regisztráció ráadásul ingyen van és maximum 20 másodperc!
Ha már tag vagy, nem kell mást tenned, mint bejelentkezni.

Adatvédelmi tájékoztató megnyitása

Már tag vagy nálunk?

Szólj hozzá!

avatar
  Feliratkozás  
Visszajelzés

Olvasóink top 3 kedvenc cikke

Koronavírus

A 10 legfontosabb tény, ami segít a koronavírus megelőzésében!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
54 szavazat
Top
1
Élmény

400 interaktív hangoskönyv gyerekeknek – ingyen!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3 szavazat
Top
2
szoptatás

Ne félj a szoptatástól! A szakértő válasza a leggyakoribb kételyekre és problémákra

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3 szavazat
Top
3

Ajánlott cikkek