Created with Sketch. Created with Sketch. Keresés
Bezárás

Olvasóink kedvenc cikkei

megjelent

Magzatszépségverseny, instás tinik, trauma és édes mostohák – Megjelent a Gyereklélek magazin legújabb száma!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
2 szavazat

Most is lesz mit olvasnod! Íme kiemelt cikkeink:

Elolvasom

„Sajnos gyakorlott karanténisták vagyunk”

A hét éves Andris és kilenc éves nővére, Lili alig várták, hogy áprilisban együtt léphessék át a Bátor Tábor kapuit. Bár a hatvani csodaország egy időre zárva marad, a súlyos betegséget legyőző kisfiú és családja rutinos karanténistaként nem csügged: nekik otthon is minden napjuk olyan, mintha táborban lennének.

„Én régészlány voltam, Andris meg múmia!” – kiáltja Lili arra a kérdésre, mi tetszett nekik legjobban az elmaradt tesótáborok helyett épült Digitális Bátor Tábor játékában. „Három családi turnus is van mögöttünk, már vérbeli Bátor Táborosok vagyunk” – mondja Judit, az anyukájuk. „A gyerekek örültek, hogy már nélkülünk is mehetnek a kedvenc lovaikhoz és kötélpályára, de elfogadták, hogy itthonról játszunk helyette.”

A családnak nem esett nehezére alkalmazkodni a jelenlegi helyzethez. „Délelőtt általában együtt tanulunk, délután Apa veszi át őket. Szerencsések vagyunk, mert könnyen be tudjuk osztani a napunkat, és hát, sajnos gyakorlott karanténisták vagyunk… Sokkal könnyebb ezt az egészet úgy megélni, hogy most nem a gyermekünket érintő konkrét veszély helyzetről van szó.

Andris sem bánja annyira, hogy nem járhat iskolába. Hozzászokott, hogy otthon kell maradni. „Egyszer azt mondta, nem baj, hogy nincs suli, mert most legalább más sem mehet ki, nem csak ő. Furcsán hangzik, de ha nem csak a feladatokkal és a körülményekkel foglalkozunk, hanem magunkkal és a gyerekekkel is, akár olyan is lehet, mint egy karácsony. Ünnepeljük, hogy együtt vagyunk. A férjem zenetanár és zenész, most nekünk tartja meg az elmaradt bulijait. Lili elmaradt szülinapi zsúrja helyett négyen tartottunk fergeteges partit. Tulajdonképpen hasonlóak a hétköznapjaink, mintha a Bátor Táborban lennénk: beöltözve ugrálunk a nappaliban.”

„Ha nem foglalkozunk azzal, hogy rossz, akkor jó!” – állapítja meg Andris.

Mivel idén Andris és a hozzá hasonló Bátrak nem tudnak elmenni a táborba, a tábor megy el a Bátrakhoz! Digitális Bátor Tábor épül. Adj hozzá egy virtuális téglát adó 1%-oddal!

Tetszett a cikk? Értékeld csillagokkal!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3 szavazat
TETSZETT EZ A CIKK? OLVASNÁL MÉG ILYENEKET? AKKOR REGISZTRÁLJ, HOGY MEGKAPD LEGJOBB CIKKEINKET TARTALMAZÓ HÍRLEVELÜNKET! ÉS NE FELEJTS EL LIKE-OLNI MINKET A FACEBOOK-ON ÉS KÖVETNI MINKET AZ INSTAGRAMON SEM! JA, ÉS HA ELŐFIZETNÉL MAGAZINJAINKRA, ITT MEGTEHETED!

Regisztráció

Ha most regisztrálsz, nem csak ingyen olvashatod az összes prémium családi tartalmunkat, de megajándékozunk a Gyereklélek hiszti hangosmagazinjával is!
A regisztráció ráadásul ingyen van és maximum 20 másodperc!
Ha már tag vagy, nem kell mást tenned, mint bejelentkezni.

Adatvédelmi tájékoztató megnyitása

Már tag vagy nálunk?

Szólj hozzá!

avatar
  Feliratkozás  
Visszajelzés

Olvasóink top 3 kedvenc cikke

megjelent

Magzatszépségverseny, instás tinik, trauma és édes mostohák – Megjelent a Gyereklélek magazin legújabb száma!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
2 szavazat
Top
1
levél

Levél életem egyik legnagyobb szerelmének: a ma 3 éves kislányomnak

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
28 szavazat
Top
2
legkisebb testvér

8 dolog, ami igaz a legkisebb testvérekre

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
6 szavazat
Top
3

Ajánlott cikkek