Bezárás

Olvasóink kedvenc cikkei

Koronavírus

Új koronavírus tünetek! Már nem csak az eddig ismert szimptómák utalhatnak fertőzésre!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
34 szavazat

Az eddig ismerteken kívül íme néhány az új koronavírus tünetek közül.

Elolvasom
stílusos apa
Fotó: Ajkai Dávid
2020.02.12

Minik Géza, a stílusos apa: “Sokat köszönhetek a feleségemnek, aki mindennap tartja a frontot.”

Apák stílusa #2 - Sorozatunkban öt apa mutatkozik be. Olyan férfiak, akik gyerekük megszületése előtt odafigyeltek megjelenésükre, és apaként is fontos szerepet játszik az életükben a a stílus és a divat.

Tisza cipő kereskedelmi vezetőjeként rengeteg embert, ötletet, tervet és megoldandó feladatot kell napról napra egy csokorba kötnöm, ami izgalmas és kihívásokkal teli számomra. Napi feladataim közé tartozik a márkaboltok felügyelete, az értékesítési csapat koordinálása, a termékfejlesztés, továbbá a szezonális arculat megtervezése. Igazi szenvedély számomra, ahol nem tudok kikapcsolni, de valójában nem is akarok. A mai tendenciákkal ellentétben én az elmúlt kilenc év után sem érzem, hogy váltanom kellene. Ez bizonyítja számomra, hogy jó helyen vagyok, megtaláltam a számításaimat és itt ki tudom hozni magamból a maximumot. Nagyon szeretem a munkám és hálás vagyok a sorsnak, hogy ilyen jó csapatban dolgozhatok. A közösség minden eleme fontos, hiszen ettől lesz egységben az erő, a tudás, így tudunk maximálisan megfelelni az elvárásoknak, a mindennapi kihívásoknak, és csak így lehet lépést tartani ezzel a napról napra megújuló világgal. Vidák Lászlót, a márka újjáélesztőjét mentoromnak és barátomnak tekintem, rengeteget tanultam tőle, és folyamatosan edzésben tart új ötleteivel. 

Egy békés környéken élünk, ahol családias az óvoda, az iskola, mindenki ismer mindenkit, és A Másik Boltban is csípőből tudják, hogy milyen kenyeret szeretsz és vásárolsz hétről hétre. Hódmezővásárhelyi fiú létemre ez rengeteget jelent nekem, hiszen nagyvárosban élő emberként érezhetem a régi falusi nyugalmat és békét. Sokat köszönhetek a feleségemnek, Johannának, aki mindennap tartja a frontot akkor is, amikor munka után még dolgoznom kell, de

az esti együttlét a gyerekekkel szent és sérthetetlen.

Benedek kisfiam most lépte át az iskola küszöbét, sok izgalommal telt a sulikezdés, Babett pedig utolsó évét tölti szeretett ovijában. A sport fontos szerepet tölt be az életünkben. Johi és én is gyerekkorunk óta sportolunk, és ennek fontosságát próbáljuk átadni gyermekeinknek. Korábban versenyszerűen játszottam a Pick-Szeged kézilabdacsapatában, így apa után Benedek is ezt a sportot választotta, Babett pedig kifejezetten ígéretes tehetség az úszásban. 

Minik Géza és gyermekei: Benedek (7,5), Babett (6)

Feleségemmel egy csapatot alkotunk, mindent megbeszélünk és mindenben közösen döntünk. Az életünk közös alapokon fekszik, kifejezetten erősítjük egymást, ez visz minket előre, és eddig is így jutottunk egyről a kettőre.

A jövőben sokat szeretnénk utazni, járni a világot a gyerekekkel, megmutatni nekik mindent. Persze itthon is jó, mert vannak kedvenc helyeink, ahol szeretek egy szál fürdőgatyában mászkálni, bográcsozni, a stégen a gyerekekkel pecázni, ahol ők gyúrják lelkesen az epres csalit. Ez éltet, ezek azok az elfoglaltságok, amik igazán feltöltenek.

Tetszett a cikk? Értékeld csillagokkal!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
1 szavazat
TETSZETT EZ A CIKK? OLVASNÁL MÉG ILYENEKET? AKKOR REGISZTRÁLJ, HOGY MEGKAPD LEGJOBB CIKKEINKET TARTALMAZÓ HÍRLEVELÜNKET! ÉS NE FELEJTS EL LIKE-OLNI MINKET A FACEBOOK-ON ÉS KÖVETNI MINKET AZ INSTAGRAMON SEM! JA, ÉS HA ELŐFIZETNÉL MAGAZINJAINKRA, ITT MEGTEHETED!

Regisztráció

Ha most regisztrálsz, nem csak ingyen olvashatod az összes prémium családi tartalmunkat, de megajándékozunk a Gyereklélek hiszti hangosmagazinjával is!
A regisztráció ráadásul ingyen van és maximum 20 másodperc!
Ha már tag vagy, nem kell mást tenned, mint bejelentkezni.

Adatvédelmi tájékoztató megnyitása

Már tag vagy nálunk?

Szólj hozzá!

avatar
  Feliratkozás  
Visszajelzés
Olvass tovább

Olvasóink top 3 kedvenc cikke

Koronavírus

Új koronavírus tünetek! Már nem csak az eddig ismert szimptómák utalhatnak fertőzésre!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
34 szavazat
Top
1
Koronavírus

10 dolog, amit tiniként csináltam volna, ha akkor jön egy világ járvány

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3 szavazat
Top
2
Koronavírus

Röhögünk rajtad, koronavírus! – 2. rész

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
37 szavazat
Top
3

Ajánlott cikkek