Bezárás

Olvasóink kedvenc cikkei

egészséges életmód

“A mi gyerekeink nem esznek semmi cukrosat!” Eszterék inkább hajléktalanoknak ajándékozzák, ha csokit kapnak valakitől

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
77 szavazat

Eszterék nagyon komolyan veszik a cukormentességet, ha a gyerekeikről van szó, akik még soha életükben nem ettek egyáltalán cukrot. Ők viszont szüleikként a legjobbat akarják a gyerekeinek és úgy gondolják, hogy a cukor az egyik legrosszabb dolog, amit adhatnak nekik.

Elolvasom
mozaik család
Fotó: Getty Images
2019.11.10

Igaz történet: Szülés után az exem és a vőlegényem együtt vittek haza a kórházból

Két évvel ezelőtt, amikor Madison Holley szakított a barátjával, Tyler Mcilveennel, fogalma sem volt róla, hogy valaha képesek lesznek higgadtan viselkedni egymással. Mostanra azonban választ kapott erre a kérdésre: az elmúlt hetekben internetszenzáció lett egy augusztusi fotóból, amelyen kisfiuk, a 3 éves Cade kézen fogva hagyja el a kórházat apjával, Tylerrel és Madison vőlegényével, Cody-Pietz-el, miközben a férfi Madisonnal közös újszülött kisfiát cipeli a babahordozóban. „Waylon születése után jöttünk ki a kórházból, és Cade fogta az apja kezét, de Cody kezét is szerette volna fogni” – emlékszik vissza Madison a két hónappal ezelőtti napra. „Szerintem ez annyira aranyos volt tőle, hiszen mindketten fontos szerepet töltenek be a fiam életében.” És azt is bizonyítja, hogy a jól működő mozaikcsalád nem csak egy álom.

A fotón a két férfi és a két kisfiú a kórház folyosóján látható. Cody az egyik kezében a babahordozót tartja az aprócska Waylonnal, a másik kezével Cade jobb kezét fogja, A másik oldalon Tyler fogja kézen Cade-t, miközben lenéz kisfiára. „Ez a fotó kifejezi a mindkettejük szeretét a fiam iránt” – véli a boldog anyuka, aki a kanadai Ontarióban él és a Facebookon posztolta a fotót, amit aztán 46 ezren osztottak meg és 100 ezer like-ot kapott. „Nem gondoltam volna, hogy ez lesz belőle! – mondta a 20 éves Madison. – Egészen elképesztő!”

Madison és a most 27 éves Tyler csaknem három évig voltak együtt, mielőtt szakítottak. Fiukat, Cade-t ezután is közösen nevelték, de Madison elmondása szerint Tyler jelenlegi barátnője, a 22 éves Karin Gray volt az, aki segített, hogy Madison és Tyler újra barátok legyenek. „Ő a mozgatórugója annak, hogy mindez így alakult. Ő segített nekünk, hogy civilizáltan viselkedjünk egymással. Az ő segítsége kellett ahhoz is, hogy egyáltalán szóba tudjak állni Tylerrel a szakításunk után – magyarázza Madison. – Karin nemcsak nekem lett jó barátnőm, hanem a fiammal is nagyon jó a kapcsolata.”

Karin volt az, aki mindenkit összecsődített az otthonába, és arra kérte Madisont, Tylert és Cody-t, hogy tegyék félre a nézeteltéréseiket. „Attól a naptól kezdve mindannyian sokat tettünk azért, hogy barátok legyünk.” Madison és Karin azóta sok időt tölt együtt, és Tyler meg Cody is jól kijönnek egymással.

Madison azt mondja, sok mozaikcsaládban élő szülő kereste meg, amióta a fotója bejárta az internetet. Reméli, hogy hozzá hasonlóan más családok is megtapasztalhatják a közös gyereknevelés örömét. „Annyi szülő kínlódik a közös gyermekfelügyelettel – véli Madison. – Azt hiszem, ez nem olyan dolog, ami mindennap szembejön. Bárcsak több ember tudná így alakítani az életét” – mondja a fiatal anya, és hozzáteszi: „Szeretném megőrizni a barátságunkat, és ha úgy adódik, hogy Tylernek és Karinnek gyerekei születnek, akkor jó tudni, hogy mindannyian itt vagyunk egymásnak.”

A kanadai Madison Holley történetét először a People magazinnak mesélte el.

Tetszett a cikk? Értékeld csillagokkal!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
11 szavazat
TETSZETT EZ A CIKK? OLVASNÁL MÉG ILYENEKET?
 AKKOR REGISZTRÁLJ, HOGY
 MEGKAPD LEGJOBB CIKKEINKET TARTALMAZÓ HÍRLEVELÜNKET! ÉS NE FELEJTS EL LIKE-OLNI MINKET A FACEBOOK-ON
 ÉS KÖVETNI MINKET AZ INSTAGRAMON SEM! JA, ÉS HA ELŐFIZETNÉL MAGAZINJAINKRA, ITT MEGTEHETED!

Regisztráció

Ha most regisztrálsz, nem csak ingyen olvashatod az összes prémium családi tartalmunkat, de megajándékozunk a Gyereklélek hiszti hangosmagazinjával is!
A regisztráció ráadásul ingyen van és maximum 20 másodperc!
Ha már tag vagy, nem kell mást tenned, mint bejelentkezni.

Adatvédelmi tájékoztató megnyitása

Már tag vagy nálunk?

Olvasóink top 3 kedvenc cikke

egészséges életmód

“A mi gyerekeink nem esznek semmi cukrosat!” Eszterék inkább hajléktalanoknak ajándékozzák, ha csokit kapnak valakitől

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
77 szavazat
Top
1
újrakezdés

Na, erre még én se számítottam: Váratlanul újra beleszerettem a volt férjembe – Igaz történet!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
74 szavazat
Top
2
sztáranya

Julia Roberts őszintén a gyereknevelésről – érdemes őt meghallgatni!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
47 szavazat
Top
3

Ajánlott cikkek