Bezárás

Olvasóink kedvenc cikkei

egészséges életmód

“A mi gyerekeink nem esznek semmi cukrosat!” Eszterék inkább hajléktalanoknak ajándékozzák, ha csokit kapnak valakitől

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
75 szavazat

Eszterék nagyon komolyan veszik a cukormentességet, ha a gyerekeikről van szó, akik még soha életükben nem ettek egyáltalán cukrot. Ők viszont szüleikként a legjobbat akarják a gyerekeinek és úgy gondolják, hogy a cukor az egyik legrosszabb dolog, amit adhatnak nekik.

Elolvasom
házassági évforduló
Processed with VSCO with m3 preset
Szerző: Dadventure
2019.11.14

Üzenet a feleségemnek a házassági évfordulónkra

Köszönöm, hogy sokkal okosabb vagy nálam!

Amióta öreg házasok vagyunk, már némi gyanúval nézzük azokat, akik nagyon látványosan szerelmesek. Egyrészt a nagyon nyálas házasok gyakran valamit takargatnak, egy-két pofont, egy félrelépést, vagy csak a kapcsolat lassú és észrevehetetlen pusztulását. Ezért mi is visszafogjuk magunkat, nem kell mások orra alá dörgölni, hogy milyen jól érezzük magunkat, főleg hogy ez sem mindig igaz.

Másrészt azért, mert

ennyi év után néha már az is romantikusnak számít, hogy magamtól dobom ki este a pálmafás zoknimat, vagy kérdés nélkül hozok egy Snickerst, esetleg a szerelmem jeleként mutogatom az általam kimosott ruhákat, és napokig peckesebben járkálok a lakásban, miután felszereltem egy lámpasort a mosogatóhoz.

Ez lehet unalom és szürkeség is, de igyekszem úgy nézni, hogy ez az a biztonság, amit nagyon szeretek, és rendkívül fontos a családunkban. Nekünk és nekem nagyon sokat számít, hogy ez meglegyen, mert csak így tudunk jól teljesíteni. Akár a két imádnivaló vérszívóval (a két fiunk), akár a munkában, vállalkozásban, akár abban, hogy 35 évesen már egészen dolgokkal küzd az ember, mint 25 évesen (amennyinek ugye hiszem magam, például amikor Unicumra kerül a sor). Ezért néha hozok egy csokor virágot, vagy küldöm el bulizni a feleségem, hogy kapjon elég ingert mellettem is. Örülök, hogy visszatért dolgozni, hogy legyőzte magát és nap mint nap bizonyít: most már nem csak anyaként, hanem munkatársként, szakértőként és barátként.

A fentiek miatt azt, hogy milyen a kapcsolatunk a feleségemmel, csak a legritkább esetben szoktam megmutatni. Pedig rengeteget köszönhetek ennek a drága asszonynak, aki több mint 10 éve támogat mindenben, 8 éve a feleségemként (egyszer másnaposan én vettem fel a telefont, és bemutatkozáskor azt mondtam, én vagyok az ő felesége).

Vannak nekünk is nehezebb időszakaink, és amióta gyerekeink vannak, még keményebbeket ütközünk, de mindig megtaláljuk egymást. Igazi hányás a szöveg, de tényleg ő a legjobb barátom, és mindig számíthatok rá. Minden nehezebb időszakból, nagyobb vitából úgy jövünk ki, hogy erősebb a kapcsolatunk. És ez többnyire az ő bölcsességének és érettségének köszönhető. Én csak simán kurva jó fej vagyok.

A lényeg az, hogy nagyon hálás vagyok mindenért, köszönöm, hogy okosabb vagy, mint én, és köszönöm, hogy itt vagy nekem és nekünk. Boldog házassági évfordulót! Egy év múlva újra írok!

***A poszt rövidebb változata az Apa, menjünk oldalán jelent meg.

Tetszett a cikk? Értékeld csillagokkal!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
9 szavazat
TETSZETT EZ A CIKK? OLVASNÁL MÉG ILYENEKET?
 AKKOR REGISZTRÁLJ, HOGY
 MEGKAPD LEGJOBB CIKKEINKET TARTALMAZÓ HÍRLEVELÜNKET! ÉS NE FELEJTS EL LIKE-OLNI MINKET A FACEBOOK-ON
 ÉS KÖVETNI MINKET AZ INSTAGRAMON SEM! JA, ÉS HA ELŐFIZETNÉL MAGAZINJAINKRA, ITT MEGTEHETED!

Regisztráció

Ha most regisztrálsz, nem csak ingyen olvashatod az összes prémium családi tartalmunkat, de megajándékozunk a Gyereklélek hiszti hangosmagazinjával is!
A regisztráció ráadásul ingyen van és maximum 20 másodperc!
Ha már tag vagy, nem kell mást tenned, mint bejelentkezni.

Adatvédelmi tájékoztató megnyitása

Már tag vagy nálunk?

Olvasóink top 3 kedvenc cikke

egészséges életmód

“A mi gyerekeink nem esznek semmi cukrosat!” Eszterék inkább hajléktalanoknak ajándékozzák, ha csokit kapnak valakitől

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
75 szavazat
Top
1
sztáranya

Julia Roberts őszintén a gyereknevelésről – érdemes őt meghallgatni!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
45 szavazat
Top
2
családi otthon

Jó döntés lehet három gyerekkel Budapesten maradni! Itt él Farkasházi Réka és családja!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
17 szavazat
Top
3

Ajánlott cikkek