Bezárás

Olvasóink kedvenc cikkei

családi programok

A legjobb családi programok február utolsó hétvégéjére!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Ha esik az eső, ha süt a nap, nekünk február utolsó hetére

Elolvasom
mesélj anyukám
2020.01.16

Valaki hajnali 4-kor kel dolgozni, valaki altatás után este 10-kor indul futni – Mesélj, Anyukám! Te hogy csinálod?

Elindult a Famiily.hu podcast műsora, amelyben heti rendszerességgel anyák mesélnek, anyáknak, anyákat érintő témákról.

Örömmel és rettentően izgatottan jelentjük be, hogy elindult a Famiily.hu podcast műsora, a Mesélj, Anyukám, amelyben hétről hétre anyák fognak mesélni, de most nem gyerekeknek. Anyáknak fogunk mesélni, anyákkal, anyákat érintő témákról.

A műsorvezetők: Zubor Rozália, az 5 éves Máté és a majdnem 2 éves Emma anyukája, a Famiily.hu főszerkesztője, IgenAnya, valamint Ruttner Kata, a szintén majdnem 2 éves Lulu anyukája, emellett újságíró, tévés szerkesztő, riporter. Ők fognak minden adásban két-két anyukával beszélgetni, valami olyanról, amiről egyébként nem szoktunk, ami tabu, de mégis fontos, hogy beszélgessünk róla.

Minden héten új résszel, új témával és új vendégekkel jelentkezünk! Az első adás már meg is hallgatható, megtalálhatóak vagyunk Anchor-on, Spotify-on és Pocket Cats-on is és dolgozunk már rajta, hogy az adásainkat itt, a Famiily.hu-n is bármikor meg tudjátok hallgatni.

Alább találhatjátok például rögtön az első részt. Tökéletes elfoglaltság eltatás, szopizás, sétálás mellett, de ajánljuk magunkat vasalás, mosogatás, futás és dugóban ülés alatt is.

Ha hozzászólnátok a témához, kérdeznétek, vagy csak írnátok nekünk, megtehetitek a meseljanyukam@famiily.hu e-mail címen, a cikk alatt kommentben, de megtalálhatóak vagyunk Instagramon a @meseljanyukam profilon, valamint érdemes csatlakozni a zárt Facebook csoportunkhoz is, amit Mesélj, Anyukám! néven találhattok meg, ott ugyanis velünk, a műsorvezetőkkel, a vendégeinkkel, de akár egymással, a többi hallgatóval is beszélgethettek az adott adás témáiról, kérdezhettek, ajánlhattok témákat, elmondhatjátok véleményeiteket.

Várunk titeket mindenhol, addig pedig ne felejtsétek elmesélni anyuka ismerőseiteknek, hogy elindult a Mesélj, Anyukám! 🙂

Tetszett a cikk? Értékeld csillagokkal!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3 szavazat
TETSZETT EZ A CIKK? OLVASNÁL MÉG ILYENEKET? AKKOR REGISZTRÁLJ, HOGY MEGKAPD LEGJOBB CIKKEINKET TARTALMAZÓ HÍRLEVELÜNKET! ÉS NE FELEJTS EL LIKE-OLNI MINKET A FACEBOOK-ON ÉS KÖVETNI MINKET AZ INSTAGRAMON SEM! JA, ÉS HA ELŐFIZETNÉL MAGAZINJAINKRA, ITT MEGTEHETED!

Regisztráció

Ha most regisztrálsz, nem csak ingyen olvashatod az összes prémium családi tartalmunkat, de megajándékozunk a Gyereklélek hiszti hangosmagazinjával is!
A regisztráció ráadásul ingyen van és maximum 20 másodperc!
Ha már tag vagy, nem kell mást tenned, mint bejelentkezni.

Adatvédelmi tájékoztató megnyitása

Már tag vagy nálunk?

Szólj hozzá!

avatar
  Feliratkozás  
Visszajelzés

Olvasóink top 3 kedvenc cikke

gyermekbetegségek

Lánc­betegek: 2 nap ovi, 2 hét otthon, betegen – íme a bűnösök!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
17 szavazat
Top
1
beteg gyerek

“Néha elképzeltem, hogy a testvérem arcára szorítok egy párnát, hogy vége legyen” – Gyermekkor egy beteg testvér árnyékában

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
14 szavazat
Top
2
apaság

Leckék kezdő apáknak: A 10 legfontosabb dolog, amit tudnod kell a babavárásról és az apaságról

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
2 szavazat
Top
3

Ajánlott cikkek