Created with Sketch. Created with Sketch. Keresés
Bezárás

Olvasóink kedvenc cikkei

gólyák

Gólyakukkolás – mutatjuk, kiket érdemes online nézni!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3 szavazat

Nézz bele a gólyafészkekbe! De vigyázz, nem minden fog tetszeni, amit ott látsz! (Bónuszként jön néhány egyéb állatos webkamera is!)

Elolvasom
vegyélhazait
Szerző: Bus István
2020.06.12

#vegyélhazait – Háztáji – és mindenféle nyári – kellék

Miközben újabb és újabb bugyrait ismerjük meg a #vegyélhazait kimeríthetetlen Facebook-csoportjának és honlapjának, úgy döbbenünk meg a remekebbnél nagyszerűbb kínálat láttán. Igazi, férfias, szuper cuccok jönnek!

Házikó

A Hello Wood nevét mindenki ismeri: ők a deszkák és mindenféle faalkatrészek művészi varázslói. Most felültek a világban már régóta tomboló tiny house (házikó, házacska)- vonatra, és olyan mesterművet kínálnak, amit azonnal felhúzatnánk a hétvégi telek végibe’!

Itt találod a #vegyélhazait Facebook-csoportban!

Dekorszínezés

Tegyük fel, hogy áll már a kerítés, ami hermetikusan elszigetel az idegbeteg szomszédtól. Igen ám, de úgy néz ki, mint a Berlini fal, vagy mint a tököli fegyintézet nyersbeton kerítése, ahonnan már csak a szögesdrót, a reflektorok és a rotweilerek hiányoznak. Ekkor jön a dekorszínező mester, és mindjárt olyan lesz az alkalmatosságod, mint valami toszkán, rusztikus rézsű.

Itt találod a #vegyelhazait Facebook-csoportban!

Utóbőr

Nincs annál ocsmányabb érzés, amikor szétfoszlik a kezed alatt kedvenc autód kormánykereke, vagy amikor vedleni kezd a sebességváltó gombja. Bármilyen jó a kocsid, ettől kezdve idegenkedve használod. (Tudom, mert ez velem is megtörtént.) Ekkor jön a bőrözés, ami pikkpakk olyanná teszi, a volánt meg a sebváltót, hogy öröm lesz markolászni.

Itt találod a #vegyélhazait Facebook-csoportban!

Csolnakos

Megvan mindened? Házad-autód-nyaralód? Csak hiszed! Ami az életedből hiányik, az nem más, mint egy csónak, vagy egy kis hajó. Nemcsak osztálytalálkozókon jó bemondani a hirtelen beállt csöndbe, hogy „Van egy hajóm is!”, hanem tényleg klassz ringatózni vele a hullámokon, vagy éppen szántani a vizet.

Itt találod a #vegyélhazait Facebook-csoportban!

Kenyeres pajtásom

Ha a csónak megvan, akár meredhetnél magad elé üres tekintettel, mint aki mindent elért az életben, és nincs több célja. Pedig van! Méghozzá egy mobilkemence. Úgyis mindenki a kovászolás nagy bajnoka lett a karantén alatt! Mindenkinek van egy titkos kenyérreceptje. Hát most nem kell a villanysütőben sütni, hanem úgy is készítheted, ahogy anno eleink! (Ha megsütötted a kenyeret, edd meg a csónakodban!)

Itt találod a #vegyélhazait Facebook-csoportban!

Tetszett a cikk? Értékeld csillagokkal!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
2 szavazat
TETSZETT EZ A CIKK? OLVASNÁL MÉG ILYENEKET? AKKOR REGISZTRÁLJ, HOGY MEGKAPD LEGJOBB CIKKEINKET TARTALMAZÓ HÍRLEVELÜNKET! ÉS NE FELEJTS EL LIKE-OLNI MINKET A FACEBOOK-ON ÉS KÖVETNI MINKET AZ INSTAGRAMON SEM! JA, ÉS HA ELŐFIZETNÉL MAGAZINJAINKRA, ITT MEGTEHETED!

Regisztráció

Ha most regisztrálsz, nem csak ingyen olvashatod az összes prémium családi tartalmunkat, de megajándékozunk a Gyereklélek hiszti hangosmagazinjával is!
A regisztráció ráadásul ingyen van és maximum 20 másodperc!
Ha már tag vagy, nem kell mást tenned, mint bejelentkezni.

Adatvédelmi tájékoztató megnyitása

Már tag vagy nálunk?

Olvasóink top 3 kedvenc cikke

gólyák

Gólyakukkolás – mutatjuk, kiket érdemes online nézni!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3 szavazat
Top
1
terápia

Gyermekpszichodráma – Mi ez pontosan, és hogyan, miben segít?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
1 szavazat
Top
2
apák napja

Mit kívánnak a magyar apák?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
9 szavazat
Top
3

Ajánlott cikkek