Created with Sketch. Created with Sketch. Keresés
Bezárás

Olvasóink kedvenc cikkei

vegyélhazait

#vegyélhazait , mert a jövőnk a tét: Íme 5 hazai környezettudatos, fenntarthatósággal foglalkozó márka!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3 szavazat

Ha apává válsz, a jelen mellett felértékelődik a jövő. Ott van melletted egy kisember, akinek szeretnél szép felnőttkort biztosítani. Viszont mindez eléggé kétesélyes – és most nemcsak a vírusokra gondolok, hanem a környezeti katasztrófára is. Szerencsére tehetsz ellene. Úgy is például, ha a #vegyélhazait csoportunkból válogatsz magatoknak.

Elolvasom
Koronavírus
Fotó: Pixabay
2020.06.06

Szerintem még mindig veszélyes étterembe menni és el is mondom, miért!

Már te is alig várod, hogy elmenj cukrászdába, beülj egy étterembe? Immár mindez lehetséges, és én is megtettem - persze mindenféle biztonsági óvintézkedést betartva -, de nem igazán éreztem magam biztonságban. Megosztom veletek, mit tapasztaltam a különböző vendéglátó helyeken!

Szerencsére úgy tűnik, egyelőre nem kaptam el a koronavírust, de ezt feltehetőleg annak köszönhetem, hogy végig nagyon elővigyázatos voltam. És mindenkit erre is buzdítanék, ha elhagyja az otthonát, mert minden egyes vendéglátóegységben más-más elővigyázatossági szabályba, vagy épp annak hiányába ütköztem.

Volt, ahol maszkban fogadott a pincér, de volt, ahol nem, mi több, még kedélyesen el is beszélgetett velem a hölgy, aki felvette a rendelésünket, miközben az asztalunk fölé hajolt, nagyjából 40 centire tőlünk. Az egyik belvárosi kerthelyiség pultjában senkin nem volt maszk, de legalább az asztalok 2-3 méterre voltak egymástól. A harmadik helyen ugyan volt maszk a pincéreken, csak épp az orrukat nem takarta. Ezt a hibát amúgy sokan elkövetik, nem csak pincérek. (Ahogy egy mém is keringett erről, ez olyan, mintha felvennéd a nadrágod, csak nyitva hagynád a sliccét.)

Összességében azt kell, hogy mondjam, nem éreztem biztonságban magam egyik helyen sem, és végig azon gondolkodtam vajon jól tettem-e, hogy idő előtt kimozdultam – már ha van olyan, hogy idő előtt…

Mire figyelj, ha mégis amellett döntesz, hogy étterembe mennél, de megbetegedni sem szeretnél? Kattints a cikkre és megtudod!

Tetszett a cikk? Értékeld csillagokkal!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
44 szavazat
TETSZETT EZ A CIKK? OLVASNÁL MÉG ILYENEKET? AKKOR REGISZTRÁLJ, HOGY MEGKAPD LEGJOBB CIKKEINKET TARTALMAZÓ HÍRLEVELÜNKET! ÉS NE FELEJTS EL LIKE-OLNI MINKET A FACEBOOK-ON ÉS KÖVETNI MINKET AZ INSTAGRAMON SEM! JA, ÉS HA ELŐFIZETNÉL MAGAZINJAINKRA, ITT MEGTEHETED!

Regisztráció

Ha most regisztrálsz, nem csak ingyen olvashatod az összes prémium családi tartalmunkat, de megajándékozunk a Gyereklélek hiszti hangosmagazinjával is!
A regisztráció ráadásul ingyen van és maximum 20 másodperc!
Ha már tag vagy, nem kell mást tenned, mint bejelentkezni.

Adatvédelmi tájékoztató megnyitása

Már tag vagy nálunk?

Szólj hozzá!

avatar
  Feliratkozás  
Visszajelzés

Olvasóink top 3 kedvenc cikke

vegyélhazait

#vegyélhazait , mert a jövőnk a tét: Íme 5 hazai környezettudatos, fenntarthatósággal foglalkozó márka!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3 szavazat
Top
1
Mesélj Anyukám!

“Teljesen rendben van, hogy szorongunk ebben a járványügyi helyzetben” – Pszichológus-anyák beszéltek a koronavírus-járvány lelki hatásairól az egész családra nézve

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
5 szavazat
Top
2
zero waste
Szerző: Julka

Film- és könyvajánló – zero waste módra

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Top
3

Ajánlott cikkek