Wi-Fi routerek és egészség: Valóban ártalmasak?
Manapság, amikor az internetkapcsolat szinte elengedhetetlen, a Wi-Fi routerek mindennapi életünk szerves…
Guargumi: Mikor ártalmas? Lehetséges kockázatok és egészséges helyettesítők
A guargumi egy természetes eredetű sűrítőanyag, stabilizátor és emulgeálószer, amelyet a guarbab…
Ammónium-karbonát: Ártalmas vagy ártatlan? Hatások az egészségre és a környezetre
Az ammónium-karbonát, más néven szalalkáli, egy régóta használt vegyület, melynek megítélése sokszor…
Tejtermékek és egészség: Tényleg olyan ártalmatlanok, mint gondolnád?
A tejtermékek megítélése napjainkban igencsak megosztó. Míg a múltban a tej, a…
Kefir: Mikor ártalmas? A fogyasztás buktatói és a fontos tudnivalók
A kefir, a fermentált tejtermék, gyakran szerepel az egészségtudatos táplálkozás élharcosai között.…
Alumínium-klorid: Valóban ártalmas az egészségre? A kockázatok feltárása
Az alumínium-klorid körüli aggodalmak elsősorban a széles körű használatából erednek. Található izzadásgátlókban,…
Szempilla lifting: Tényleg ártalmas? A lehetséges kockázatok és a tudnivalók
A szempilla lifting az elmúlt években robbanásszerű népszerűségre tett szert a szépségiparban.…
MRI vizsgálat: Tényleg ártalmas? A lehetséges mellékhatásokról
Az MRI (mágneses rezonancia képalkotás) vizsgálatok a modern orvostudomány egyik legfontosabb diagnosztikai…