Haritaki: Az ájurvéda ajándéka az egészségnek – A Terminalia Chebula titkai
A Haritaki, tudományos nevén Terminalia chebula, az ájurvéda egyik legbecsesebb növénye. Indiában,…
A must ereje: Hogyan támogatja az egészséget és kényezteti az ízlelőbimbókat?
A must, a szőlőből nyert édes, erjedetlen lé, nem csupán a bor…
A dinnye egészségügyi előnyei: Ízletes módja a hidratálásnak és a tápanyagbevitelnek
A dinnye, különösen a görögdinnye, nem véletlenül vált a nyári időszak ikonikus…
Dr Tihanyi elmagyarázza: A kapor jótékony hatásai a szervezetünkre
Üdvözlöm Önöket! Dr. Tihanyi vagyok, és ma a kapor, erről a sokoldalú,…
Mágnesterápia: Természetes gyógymód a szervezet támogatására és az egészség megőrzésére
A mágnesterápia, bár napjainkban éljük a reneszánszát, valójában egy ősrégi gyógymód. Már…
Köménymag: A természetes gyógyír szervezeted számára
A köménymag, apró mérete ellenére, egy igazi természetes gyógyír, melyet évezredek óta…
Felfedezzük a fenyőmag erejét: Jótékony hatások és egészségügyi előnyök
A fenyőmag, apró mérete ellenére, valóságos tápanyagbomba. Sokan csupán saláták díszítéseként vagy…
Mogyoró az egészségért: Ismerd meg a mogyoró élettani hatásait!
A mogyoró nem csupán egy finom csemege, hanem egy valódi táplálkozási kincs…
Kocsonya: Ízletes út az egészséghez – táplálkozási előnyök és élettani hatások
A kocsonya, ez a hagyományos magyar étel, az utóbbi időben reneszánszát éli.…
Paprika mag: A titkos összetevő az egészségedhez? Előnyök és felhasználási tippek
Amikor a paprikára gondolunk, általában a piros, lédús hús jut eszünkbe, ami…